eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye Bu Maçı Bekliyor! Kadınlar Ligi’nde Dev Final!

Ünye Bu Maçı Bekliyor! Kadınlar Ligi’nde Dev Final!
03 Mart 2019 - 2:04

TFF Kadınlar 3.Lig 13.Grup’ta sezon başında itibaren başlayan ve son haftaya kadar taşınan ilk iki takım arasına kalma mücadelesinde dananın kuyruğu Pazar günü Ünye Şehir Stadı’nda oynanacak dev maçta kopacak. Temsilcimiz Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımı, kendisiyle aynı puanda ancak 1 gol averajı ile hemen önünde yer alan Erbaa temsilcisi Ufuk Keleş GSK’yı konuk edecek. Maçın galibi grup lideri olarak play of oynamaya hak kazanacak.

 

Sezon başından itibaren kafa kafaya giden yarışta henüz yenilgileri bulunmayan iki takımın zirve mücadelesinde son raund Ünye Şehir Stadı’nda Pazar günü saat 13.00’te oynanacak. Temsilcimiz Ünye Gücü FK, konuk edeceği Ufuk Keleş Gsk maçından mutlak galibiyetle ayrılarak 2.Lig hedefinde ilk virajı sağlam geçmek istiyor. 13.Grup’ta 21 puanlı iki takımın mücadelesinden galip ayrılacak takım hem grubu lider bitirecek hem de play of oynama hakkı elde edecek.

Zirve Yarışında Mücadele Eden Üç takım yenişemedi

İki takım arasında Erbaa’da ligin ilk yarısında oynanan maç golsüz eşitlikle sona erdi. Sezon başından itibaren zirve yarışını sürdüren Ünye Gücü FK, Ufuk Keleş Gsk ve Tokat Toki İlköğretim Gsk grupta diğer rakipleri ile oynadıkları maçlardan 3’er puan çıkartırken kendi aralarında oynadıkları maçlarda eşitliği bozan çıkmadı. Son hafta maçında Tokat Toki İlköğretim Gsk takımı Ordu Yenimahalle 52 Spor ile karşı karşıya gelecek ve maçı kazanması durumunda grup ikincisi olarak play of oynama hakkını kazanacak. Ancak, Tokat Toki İlköğretim Gsk-Yenimahalle 52 Spor mücadelesinde konuk takımın kazanması ya da maçın berabere bitmesi durumunda ise Ünye’de oynanacak olan maçtan çıkacak her sonuç Ünye Gücü FK ve Ufuk Keleş Gsk takımlarını play of mücadelesine taşıyacak.

Ünye Gücü FK Maça Hazır

Saha ve seyirci avantajını kullanarak maçtan galip ayrılmak ve grubu lider bitirmek isteyen Ünye Gücü FK, Pazar günü saat 13.00’te başlayacak maçın hazırlıklarını Ünye Şehir Stadı’nda sürdürdü. Teknik Sorumlu Muhammet Kışla nezaretinde gerçekleşen antrenmanda hafif sakatlığı bulunan Ece Selen Terzioğlu düz koşu yaparken, ayak parmağında problemi olan İrem Gönültaş çalışmayı yarıda bırakmak zorunda kaldı. Hasta olan Yağmur Şimşek ve Büşra Yazıcı’nın katılmadığı antrenmanda önce topla ısınma çalışması yapan Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımı son bölümde dar alan oyunu oynayarak çalışmasını tamamladı. Kırmızı-beyaz-siyahlılar Cumartesi günü saat 10.00’da yapacağı ter idmanının ardından kamp yaptığı Atik Otel’de dinlenmeye çekilerek maç saatini beklemeye başlayacak.

Kışla; “Ünye’ye verdiğimiz sözümüzün gereğini yapacağız”

Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımı Teknik Sorumlu Muhammet Kışla, saha ve seyirci avantajı ile çıkacakları maçta galip gelerek ilk hedeflerine ulaşmak istediklerini söylerken taraftar desteğine olan ihtiyaçlarını dile getirdi. Kışla, “Taraftar desteği özellikle bu maçta önemli. Mutlaka kazanmamız gereken bir maç. Biz bu maçı her koşulda kazanabilecek bir takımız, çünkü iyi bir takımız. Bugün bu mücadeleyi buraya kadar getirdiysek Ünye’ye verdiğimiz sözün gereğini yerine getirmek için son maçımızda bize yakışan bir futbolla galip gelmek istiyoruz. Ünye’ye sözümüzü yerine getirebilmek için bu ilk virajı sağlam dönmemiz şart. İnanıyorum ki, Allah’ın izniyle bu maçı kazanıp yolumuza devam edeceğiz. Maçı kazanabilecek gücümüz de kapasitemiz de var, artık taraftarımızla birlikte bu işi başaracağız

Yönetim Kurulu’ndan Alkollü Trafik Terörü Protestosu

Geçtiğimiz günlerde üzücü bir trafik kazası sonrası yaşamını yitiren Tamer Kaya için Ünye Gücü FK Yönetim Kurulu alkollü trafik terörü temalı büyük bir protestoya hazırlanıyor. Kulüp yönetim kurulu üyesi ve kulüp sekreteri Mustafa Kaya’nın kardeşi olan merhum Tamer Kaya’nın trafik terörü kurbanı olması nedeniyle Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımı maça siyah formayla çıkacakken maç seremonisinde de TFF’den alınan izinle futbolcular alkollü trafik terörünü protesto eden pankartı taşıyacaklar. Hüseyin Gerçeker başkanlığındaki kulüp yönetim kurulu sosyal medya üzerinden başlattıkları kampanyada sporseverleri maça davet ederlerken herkesin maça siyah elbise ile gelerek trafik terörü protestosuna katılmalarını istediler.

Kulüp Basın Sözcüsü Özgür Hasten de basın toplantısı düzenleyerek 3 Mart Pazar günü Ünye Şehir Stadında oynanacak Ünye Gücü Kadın Futbol Kulübü-Ufuk Keleş Gençlik Spor Kulübü karşılaşmasına gelecek bütün taraftarların siyah giyinmelerini istedi. Ünye Gücü Kadın Futbol Kulübü Basın Sözcüsü Özgür Hasten yaptığı açıklamada “Bu bir kaza değil, bu bir terör. Tamer kardeşimizi teröre kurban verdik. Bunun protestosunu yapmak için Ünye’de bulunan herkesi bize destek vermeleri için pazar günü oynanacak maça davet ediyoruz” dedi.

Taraftar rekoru bekleniyor

Kadın Futbol Liglerinde maç izleyen sporsever sayısının vasatı aşamadığı bilinirken Ünye’de bunun tam tersi 2 yıldır giderek artan bir sporseveri tribüne çekmeyi başaran Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımı bu maçta rekor taraftar bekliyor. En son oynanan ve Ünye Gücü FK’nın 2-1 kazandığı Yenimahalle 52 Spor maçında yaklaşık 1.500 sporseveri tribünlere çeken kırmızı-beyaz-siyahlıların bu maçta bu sayının çok çok üstünde bir taraftarı stada çekeceği tahmin ediliyor.

Zorlu Maça B Klasman Hakem

Ünye Gücü FK-Ufuk Keleş Gsk maçını Ordu Bölgesi B Klasman Yardımcı Hakemi Mehmet Şengül yönetecek. Tecrübeli hakem Mehmet Şengül’ün yardımcılıklarını ise Kadın Bölgesel Yardımcı Hakem Esma Aydın ve İl Hakemi Turgay Dalgıç yapacak.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P