eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Safranbolu Hazırlıkları Devam Ediyor

Safranbolu Hazırlıkları Devam Ediyor
07 Mart 2019 - 22:18

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup’ta geçtiğimiz haftayı bay geçen Ünye 1957 Spor, Pazar günü konuk edeceği Safranbolu Belediyespor maçının hazırlıklarını Ünye Şehir Stadı’nda yaptığı antrenmanla sürdürdü. Bay sonrası kalan 6 maçından iyi sonuçlarla ayrılmak isteyen yeşil-beyazlılarda Teknik Sorumlu Çağlar Çakır, pazar günü oynayacakları maçtan mutlak 3 puan kazanmak istediklerini söyledi.

 

Bal Ligi 4.Grup’ta 20.Haftayı Bay geçen Ünye 1957 Spor, geçtiğimiz hafta futbolculara verdiği kısa süreli iznin ardından başladığı antrenmanlarına devam ediyor. Pazar günü Safranbolu Belediyespor ile Ünye Şehir Stadı’nda karşı karşıya gelecek olan yeşil-beyazlılar iki gündür maçın oynanacağı statta antrenmanlarına devam ederken teknik sorumlu Çağlar Çakır, kalan 6 haftayı en iyi şekilde değerlendirerek mücadelelerine devam edeceklerini, her maça da kazanmak için çıkacaklarını söyledi. Ünye Şehir Stadında Çarşamba günü yapılan antrenmana ısınma ile başlayan yeşil-beyazlılar daha sonra yarı alanda oyun oynadılar. Antrenmanın son bölümünde 10’ar dakikalık çift devre halinde tam saha çift kale maç oynayan Ünye 1957 Spor soğuma çalışmasıyla antrenmanı bitirdi.

Teknik Sorumlu Çağlar Çakır, Pazar günü konuk edecekleri Safranbolu Belediyespor’un onurlu mücadelesine devam ettiğini ve genç oyunculardan kurulu rakiplerinin sadece futbola odaklandıklarını, kendilerinin ise gruplarında her maça kazanmak için çıkacaklarını söyleyerek kalan 6 haftayı en iyi şekilde geçirmek istediklerini ifade etti. Çakır açıklamasında; “Pazar günü oynayacağımız Safranbolu Belediyespor ve ondan sonraki tüm maçlarımıza içeride dışarıda fark etmiyor mutlaka kazanmak için çıkacağız. Her zaman ifade ettiğim gibi grubumuzdaki konumumuza bakmadan her maça ayrı bir önem vererek yolumuza devam edeceğiz. Statü gereği puan tablosunda olmamız gereken yerde bitirmenin hesapları içerisindeyiz. Kalan 6 hafta ne getirir, rakiplerimizin saha sonuçları neler olur, hep birlikte göreceğiz. Biz kalan 6 haftayı en iyi şekilde değerlendirerek mücadelemize devam edeceğiz. Safranbolu takımı genç oyunculardan kurulu ve sadece futbol oynamaya odaklanarak ligdeki bulundukları yere bakmadan onurlu mücadelelerine devam ediyorlar. Saha ve seyircimiz önünde kazanmamız gereken bir maça çıkacağız. İnşallah istediğimiz neticeyi de alarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Ünye 1957 Spor, Perşembe ve Cuma günü yapacağı antrenmanlarla Safranbolu Belediyespor maçının hazırlıklarına devam edecek.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P