eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye 1957 Spor, Safranbolu Belediyespor’u Konuk Edecek

Ünye 1957 Spor, Safranbolu Belediyespor’u Konuk Edecek
09 Mart 2019 - 1:43

 

Spor Toto Bal Ligi 4.Grup’ta mücadele eden Ünye 1957 Spor, Pazar günü saat 14.00’te Ünye Şehir Stadı’nda Safranbolu Belediyespor’u konuk edecek. Grupta geçtiğimiz haftayı bay geçen temsilcimiz gol averajıyla 3. sıraya düştüğü 20.Haftanın ardından 21.Haftada karşı karşıya geleceği grup sonuncusu Safranbolu Belediyespor karşısında galip gelerek yoluna devam etmek isteyecek.

 

19.Haftada deplasmanda Yozgatspor 1959 FK maçından mağlubiyetle ayrılarak şampiyonluk umudunu büyük ölçüde kaybeden yeşil-beyazlılar bay geçtiği 20. Haftanın ardından Safranbolu Belediyespor maçıyla tekrar lige dönüyor. Bay haftası arasında hem sakat oyuncularını iyileştiren hem de geniş çalışma vakti bulan Ünye 1957 Spor, grupta kalan 6 maçına da kazanma amacıyla çıkacak. Pazar günü saat 14.00’te başlayacak maçta Ünye Şehir Stadı’nda Safranbolu Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan yeşil-beyazlılar bu maçı kazanarak Altınordu Belediyespor’un bay geçtiği haftada rakibi ile arasındaki puan farkını açmanın hesapları içerisinde.

Teknik Sorumlu Çağlar Çakır idaresinde çalışmalarını tamamlayan yeşil-beyazlılar Cumartesi günü ter idmanının ardından kampa çekilerek maç saatini bekleyecek. Yeşil-beyazlı takımda sakat ya da cezalı oyuncu bulunmazken takıma sonradan katılan oyuncuların artan performansı ise kalan 6 maçta takımın saha sonuçları alması açısından önemli olacak.

Ünye Şehir Stadı’nda oynanacak maçı Trabzon Bölgesi hakemlerinden Murat Kasap yönetecek. Murat Kasap’ın yardımcılıklarını ise yine Trabzon Bölgesi hakemlerinden Seyfullah Köroğlu ve Mahir Selenga Mısır yapacak. Mücadelenin 4.hakemi ise Salih Soydan. Mücadelenin orta hakemi Murat Kasap bu sezon Ünye 1957 Spor’un ikinci kez maçını yönetecek. Ünye 1957 Spor’un 10 Şubat 2019 tarihinde Çarşambaspor ile deplasmanda oynadığı ve 3-0 kaybettiği mücadelede düdük çalan Murat Kasap geçtiğimiz sezonda da Fatsa deplasmanında 2-0 Ünye 1957 Spor’un galibiyetiyle biten Fatsa Belediyespor maçında da düdük çalmıştı.

Ünye 1957 Spor-Safranbolu Belediyespor karşılaşması her zaman olduğu gibi Ünye Moda Tv-Alp Medya Ajans işbirliği ile canlı olarak yayınlanacak. Canlı yayını izlemek için facebook sosyal ağ üzerinden https://www.facebook.com/unyemodatvhaber/ bağlantısı üzerinden izlemek mümkün olacak.

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P