eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye 1957 Spor’da Safranbolu Önünde Hedef 3 Puan

Ünye 1957 Spor’da Safranbolu Önünde Hedef 3 Puan
10 Mart 2019 - 0:15

Spor Toto Bal Ligi 4.Grup’ta mücadele eden Ünye 1957 Spor, Pazar günü saat 14.00’te Ünye Şehir Stadı’nda Safranbolu Belediyespor’u konuk edecek. Grupta geçtiğimiz haftayı bay geçen temsilcimiz gol averajıyla 3. sıraya düştüğü 20.Haftanın ardından 21.Haftada karşı karşıya geleceği grup sonuncusu Safranbolu Belediyespor karşısında galibiyet arıyor.

HAKEMLER TRABZON BÖLGESİNDEN

Ünye Şehir Stadı’nda oynanacak maçı Trabzon Bölgesi hakemlerinden Murat Kasap yönetecek. Murat Kasap’ın yardımcılıklarını ise yine Trabzon Bölgesi hakemlerinden Seyfullah Köroğlu ve Mahir Selenga Mısır yapacak. Mücadelenin 4.hakemi ise Salih Soydan. Mücadelenin orta hakemi Murat Kasap bu sezon Ünye 1957 Spor’un ikinci kez maçını yönetecek. Ünye 1957 Spor’un 10 Şubat 2019 tarihinde Çarşambaspor ile deplasmanda oynadığı ve 3-0 kaybettiği mücadelede düdük çalan Murat Kasap geçtiğimiz sezonda da Fatsa deplasmanında 2-0 Ünye 1957 Spor’un galibiyetiyle biten Fatsa Belediyespor maçında da düdük çalmıştı.

TAKIMDA EKSİK YOK

Teknik Sorumlu Çağlar Çakır idaresinde çalışmalarını tamamlayan yeşil-beyazlılar Cumartesi günü ter idmanının ardından kampa çekilerek maç saatini bekliyor. Yeşil-beyazlı takımda sakat ya da cezalı oyuncu bulunmazken takıma sonradan katılan oyuncuların artan performansı ise kalan 6 maçta takımın saha sonuçları alması açısından önemli olacak.

ÇAKIR”MAÇ SAATİNİ BEKLİYORUZ”

Ünye 1957 Spor Teknik Sorumlusu Çağlar Çakır bugün ki Ünye Şehir Stadında oynanacak olan Safranbolu Belediyespor maçı hakkında kameralarımıza konuştu.

Çalışmalara en iyi şekilde tamamladıklarını ve takımda herhangi bir eksik bulunmadığını belirten Çakır, bugün  oynanacak maç ile ilgili şu şekilde konuştu;

Ünye 1957 Spor Teknik Sorumlusu Çağlar Çakır: “Bay geçtiğimiz bir haftada 3 günlük izinin ardından geçtiğimiz Perşembe günü toplandık ve çalışmalarımızı başlattık. Pazar günü oynanacak olan Safranbolu maçına hazırlıklarımızı tamamladık. Bizim için bu maçın diğer maçlardan hiç bir önemi yoktur. Bütün maçlar bizim için önemli ve bundan sonraki 6 haftalık süreçte bütün maçlarımızı kazanıp ligi Altınordu’nun üzerinde bitirmek istiyoruz. İyi bir futbolla kalan maçlarımızı oynayıp, ligi en iyi yerde bitireceğimize inanıyorum. Herhangi bir eksik veya sakat oyuncumuz yok. Taraftarımız bizim her zaman yanımızda ve bu hafta da bizi yalnız bırakmayacaktır. Onları mahcup etmemek için iyi bir futbolla galip geleceğimize inanıyorum.

Taraftarımızı her zaman olduğu gibi takımlarını desteklemeye davet ediyorum. ” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P