eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Başkan Ülgen: “Ünye 1957 Spor’u Kaosun İçinden Çıkarttık”

Başkan Ülgen: “Ünye 1957 Spor’u Kaosun İçinden Çıkarttık”
15 Mart 2019 - 0:28

Ünye 1957 Spor Kulübü Başkanı Murat Ülgen kulüpte yaşanan kaos sürecini ve takımın yönetimiyle birlikte yeniden doğuşunu kameralarımıza özel açıklamalarla anlattı.

Takımın sahipsiz kalması an meselesiyken ateşten gömlek giyerek takımı sahaya çıkartmayı başardıklarını belirten Ülgen, bu süreçte desteklerini esirgemeyen herkese ziyaretleriyle teşekkürlerini ileteceğini ifade etti.

Ayrıca Pazar günü oynanan Safranbolu karşılaşmasında net bir galibiyet aldıklarını belirten Ülgen açıklamasında şu şekilde konuştu;

Ünye 1957 Spor Kulübü Başkanı Murat Ülgen: “Pazar günü oynanan Safranbolu karşılaşmasında Muhammet Taşdemir ve Ahmet Balcancı’nın attığı gollerle 2-0 galip geldik. Maç öncesi takımımıza güvenimiz tamdı ve bizi hayal kırıklığına uğratmayarak net bir galibiyet aldık. Bu takımın tekrardan bu noktaya gelmesinde bize destek verenleri, bizler bizzat ziyaret edip teşekkürlerimizi iletiyoruz. Yönetim kuruluyla beraber geçen haftadan başlayarak ilk başta bize çok büyük desteği olan Sayın Kaymakamımızı ziyaret ettik. Daha sonra da Belediye Başkanımızı ziyaret ettik.

Ateşten Gömlek Giyerek Takımı Sahaya Çıkarttık

Ünye 1957 Spor’un kaos döneminde takımın sahipsiz kalması an meselesiyken biz maçların başlamasına üç gün kala takımımızı sahaya çıkartmayı başardık. Ateşten gömlek giyerek, elimizi taşın altına koyarak, bize destek veren mülki amirlerimizin ve teknik ekibimizin katkılarıyla yeşil beyaz formalı takımımızı izleyicilerin huzuruna çıkarttık. Biz bu konuda çok mutluyuz ve öncelikli hedefimiz takımımızı ligde bırakmaktır. Ligi Altınordu takımının üstünde bitirerek Ünye’ye Play-Off heyecanı yaşatmamak istiyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P