eskort samsun

ÜNYENETHABER

>
Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

GÖZLER TAHKİMDE

GÖZLER TAHKİMDE
editor( unyenethaber@hotmail.com )
26 Nisan 2015 - 10:00

X X

Bölgesel Amatör Lig’e veda eden Ünyespor, Amatör İşleri Kurulu’na taşıdığı ve ancak sonuç alamadığı ligden düşürülmesi itirazını bu sefer Tahkim Kurulu’na taşıdı. Yeşil-beyazlılar statüdeki çarpıklığa itiraz ettiği başvurusunu Tahkim Kurulu’na yaparak beklemeye başladı.

 

Bal Ligi 5. Grup’ta ligi düşme hattının üzerinde tamamlamasına rağmen Ordu ilinin Bal Ligi’ndeki kontenjan fazlalığı nedeniyle Fatsa Belediyespor ile düşmeme mücadelesinde son haftaya kadar hep önde giden ancak son maçların ardından rakibi ile puanları ve ikili averajı eşitlenen Ünyespor, üçlü averajla ligden düşürülünce yönetim kurulu bunun haksız bir uygulama olduğu gerekçesi ile Amatör İşleri Kurulu’na itirazda bulunmuştu. Ancak geçtiğimiz günlerde yapılan itiraza istinaden Ünyespor’a ligden düşürülmesi ile ilgili olarak verilen cevapta yapılan itirazın haklı bir gerekçeye dayandırılmadığı bilgisi gelmişti.

Rota Tahkim Kurulu

Ünyespor yönetim kurulu yapılan itirazın sonucunun olumlu çıkmamasının ardından bu sefer rotayı Tahkim Kurulu’na çevirdi. Yeşil-beyazlı kulübün yönetim kurulu hukukçuların görüşünü alarak dün Tahkim Kurulu’na itirazını yaptı. Hakkını bu sefer Tahkim Kurulu’nda arayan Yeşil-beyazlılara sonucun 2-3 hafta içerisinde açıklanacağı belirtildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SPOR AKSİYON

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P