eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÜNYE 1957 SPOR KASTAMONU’DA GALİBİYET PEŞİNDE

ÜNYE 1957 SPOR KASTAMONU’DA GALİBİYET PEŞİNDE
16 Mart 2019 - 1:11

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup’ta Safranbolu Belediyespor galibiyetiyle grupta ikinci sırayı tekrar ele geçiren Ünye 1957 Spor, Pazar günü deplasmanda karşı karşıya geleceği Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor maçına  hazır.

17 Mart pazar günü Kastamonu’da suni çim sahada oynanacak mücadelede, Ünye 1957 Spor’un hedefi 3 puan.

Hakemler Bursa Bölgesinden

Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor-Ünye 1957 Spor karşılaşmasını Bursa Bölgesi hakemlerinden Burak Akyel yönetecek ve yardımcılıklarını da Gülşah Nur Şen ve Oğuzhan Yazır yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Kocaeli Bölgesi hakemlerinden İlayda Nihal Çetiner. Maç Kastamonu Hasan Doğan Spor Tesislerinde oynanacak ve maçın başlama saati 14.00…

Hazırlıklar tamamlandı

Deplasmanda oynanacak maçın sentetik sahada oynanacağı üzere Salı günü Cevizdere Spor Tesislerinde çalışmalarına başlayan Ünye 1957 Spor, Çarşamba ve Perşembe günü çalışmalarını yine suni çim sahada yaptı. Perşembe günü maçın son provasını yapan yeşil-beyazlılar teknik ve taktiksel çalışmanın ardından tam sahada çift kale maç yaparak günü tamamladı. Deplasmanda oynanacak Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor maçının son çalışmasını Cuma günü sabah saatlerinde Cevizdere Spor Tesislerinde yaptı ve Cumartesi günü    sabah 09.00’da maçın oynanacağı Kastamonu’ya hareket edecek.

Muhammed’in sakatlığı devam ediyor

Ünye 1957 Spor’da Safranbolu Belediyespor maçında gol kilidini nefis bir golle kıran ve ardından da sakatlanarak sahayı ambulansla terk etmek zorunda kalan Muhammed Demirtaş’ın çekilen MR’ında arka adalesinde hafif yırtık tespit edildi. Tedavisi devam edilen genç oyuncunun iki hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Çağlar Hoca’dan Ciddiyet Vurgusu

Ünye 1957 Spor Teknik Sorumlusu Çağlar Çakır, her maça ciddiyetle hazırlandıklarını, öncelikli hedeflerinin ligin sonunda Altınordu Belediyespor’un üzerinde bitirmek olduğunu söyledi. Çağlar Çakır açıklamasında; “Maç suni çim sahada oynanacağı için çalışmalarımızı Cevizdere Suni çim sahada yaptık. Hafta içini taktik çalışmalarla geçirdikten sonra bugün de duran top çalışması yaptık. Bu sabah 8.45 itibarıyla Kastamonu’ya gideceğiz. Çalışmalarımız oldukça iyi geçti. Takımımız son haftalarda kendini daha iyi toparladı.

Muhammed dışında takımda eksiğimiz yok. Safranbolu Belediyespor maçı kendi sahamızda kazanmamız gereken bir maçtı ve netice olarak bu maçtan istediğimiz sonucu ve arzu ettiğimiz 3 puanı aldık. Artık son 5 hafta ve her takımın bir hedefi var, bizimde ha keza öyle. Önceliğimiz Altınordu Belediyespor’un üstünde bitirerek ligde kalmayı garantilemek istiyoruz. Onun dışında ikinci sıradaki yerimizi korumamız da prestij açısından önemli. Kastamonu deplasmanı bizim için ayrıca önemli. Deplasmanda ikinci yarı hiç galip gelmedik artık kazanmak için mücadele edeceğiz ve buradan ilk deplasman galibiyetini alarak dönmek en büyük arzumuz olacak.

Takım olarak şu an iyi bir seviyedeyiz.

Zaman da daraldı, her hafta üzerine koyarak çıktığımız mücadelelerde biraz daha öncekilere göre takım olma anlamında iyiyiz. Maçlar oynanmadan kazanılmıyor. Kalan 5 haftada en iyi performansı göstererek istediğimiz saha sonuçlarıyla hedeflediğimiz yerde bitirmek istiyoruz. Ciddiyeti ve konsantrasyonu bozmadan çıkacağımız 5 maçı da kazanmanın planını yapıyoruz. Her maça aynı ciddiyetle hazırlanmak zorundayız. Rakiplerimizi hafife almadan sahada en iyi şekilde mücadele ederek, bize yakışır şekilde oynayarak son 5 maçımızı en iyi skorlarla kapatmayı düşünüyoruz.” dedi.

 

 

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P