eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Öğrenciler Ödüllendirildi

Öğrenciler Ödüllendirildi
27 Nisan 2015 - 18:27

BB

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ilçemizde ilk ve ortaokullar arası resim ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrenciler Ünye Kaymakamı Mustafa Demir tarafından ödüllendirildi.

Ayrıca okullar arası puanlı atletizm yarışmasında dereceye girerek Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanan ve Kaymakam Mustafa Demir’in Mehmet Refik Güven Fen Lisesi ziyaretinde sorduğu soruya doğru cevap veren 9. sınıf öğrencisi Kaymakam Demir tarafından ödüllendirildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ilçemizde ilk ve ortaokullar arası resim ve şiir yarışması yapılmıştı. Yarışmada dereceye giren öğrencilere 23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde Ünye Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen, programda ödülleri verilecekti. Ancak hava muhalefeti sebebiyle ödül töreni ertelenmişti. Bu kapsamda Ünye Kaymakamı Mustafa Demir resim yarışmasında derece yapan öğrencileri ödüllendirdi.

Ayrıca okullar arası puanlı atletizm yarışmasında Fatih ortaokulu öğrencileri Merve Güdek il birinciliği ve Damlanur Öngören grup ikinciliği elde ederek bin 500 metre Türkiye Finaline katılmaya hak kazandılar. Bu kapsamda Ünye Kaymakamı Mustafa Demir başarılı sporcuları kabul ederek ödüllendirdi.

Bunların yanı sıra Kaymakam Demir’in, Ünye Mehmet Refik Güven Fen Lisesi ziyareti esnasında sorduğu İngilizce sorusunu doğru olarak yanıtlayan 9. sınıf öğrencisi Merve Sefa Arifoğlu’nu Kaymakam Demir kabul ederek ödüllendirdi.

Ödüle töreninde açıklama yapan Ünye Kaymakamı Mustafa Demir; “sizlere ödüllerinizi 23 nisan etkinliklerinde verecektik, ancak yağmur yağmaya başladı ve küçük kardeşleriniz üşümeye başladı. Küçük kardeşlerinizin üşüyüp, üzülmemesi için ödül töreninizi bugüne erteledik. Sizleri başarılarınızdan dolayı tebrik ediyor, başarılarınızın devamını bekliyorum “ dedi.

Ünye Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem ise şunları kaydetti; “ 23 Nisan Etkinlikleri çerçevesinde dereceye giren öğrencilerimiz burada, ayrıca sayın Kaymakamımızın okul ziyaretlerinde başarılı gördüğü öğrenciler ve okul idareleri burada, öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-