eskort samsun

ÜNYENETHABER

İşçi: “Sevdamız Uğruna Bütün Çalışmaları Yapmaya Hazırız”

İşçi: “Sevdamız Uğruna Bütün Çalışmaları Yapmaya Hazırız”
18 Mart 2019 - 0:09

Kaledere Mahallesi Muhtar Adayı İbrahim İşçi emin adımlarla hedefe yürüyor.

Kaledere Mahallesi için hazırladığı projeler ve çalışmalarla mahalleyi hak ettiği yere getirecek olan İşçi, sokak sokak dolaşıp vatandaşlarla bir olmaya, onları dinlemeye ve projelerini anlatmaya devam ediyor.

Her projesinde Kaledere Mahallesi ve vatandaşlar için çok önemli noktalara değinen İşçi, gece gündüz çalışarak Kaledere Mahallesi için yeni projeler üretmeye ve vatandaşların kalbine girmeyi sürdürüyor.

Projeleri ve muhtarlık süreciyle ilgili açıklamalarda bulunan İşçi konuşmasında şunları ifade etti;

Kaledere Mahallesi Muhtar Adayı İbrahim İşçi: “Bir sevda uğrunda yürümeye ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizim sevdamız Kaledere ve bu mahallede yaşayan çok değerli vatandaşlarımızdır. Onlar için çalışmalar yapmaya ve projeler geliştirmeye devam ediyoruz. Her sokağa çıktığımızda vatandaşlarla sohbetler edip, sıkıntılarını dinleyip yeni projelerle emin adımlarla yürüyoruz. Alo Muhtar Hattı” projesiyle vatandaşlarımızla kolaylıkla iletişime geçip, onların sıkıntıları için daha hızlı çözümler üreteceğiz. Doğal gaz noktasında ise her kapıya doğal gaz çalışmaları yapacağız. Yardıma ve bakıma muhtaç hastalara, yaşlılara evde sağlık hizmeti vereceğiz. Yaya kaldırımları ve yol güzergahları noktasında iyileştirmeler yapılacaktır. Mahallemizi güzelleştirmek için elimizden gelen gayreti gösterip, sadece konuşan değil çalışan bir muhtar olacağız.” diyerek sözlerini tamamladı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-