eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye 1957 Spor’da Sürpriz Doğum Günü Kutlandı

Ünye 1957 Spor’da Sürpriz Doğum Günü Kutlandı
17 Mart 2019 - 7:33

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup’ta Ünye 1957 Spor’da , bugün deplasmanda karşı karşıya geleceği Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor maçı öncesi sürpriz doğum günü partisi yapıldı.

Ünye 1957 Spor’da maç öncesi doğum günü kutlaması .

Hazırlıklarını tamamladıktan sonra dün Kastamonu’ya giden yeşil beyazlı takımda moraller yerinde. Kastamonu’da maç saatini bekleyen  Ünye 1957 Spor’ da sürpriz doğum günü partisi yapıldı. Antrenörlerden Mehmet Dönmez ve futbolculardan Mehmet Serkan Corak’ın doğum günü pasta kesilerek kutlandı.

Antrenör Mehmet Dönmez’i ve futbolcu Mehmet Serkan Corak’ı ,teknik heyet ve takım arkadaşları kutlayarak  ,sağlıklı ve başarılı bir yıl geçirmelerini dilediler.

Hedef Galibiyet

Hafta içi tüm hazırlıklarını tamamlayan Ünye 1957 Spor’un hedefi 3 puan.Muhammed Demirtaş’ın sakat olduğu için takımdaki yeni alamayacağı maçta Ünye 1957 Spor da başta eksik yok.

Hakemler Bursa Bölgesinden

Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor-Ünye 1957 Spor karşılaşmasını Bursa Bölgesi hakemlerinden Burak Akyel yönetecek ve yardımcılıklarını da Gülşah Nur Şen ve Oğuzhan Yazır yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Kocaeli Bölgesi hakemlerinden İlayda Nihal Çetiner. Maç Kastamonu Hasan Doğan Spor Tesislerinde oynanacak ve maçın başlama saati 14.00…

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P