eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Akkuş’tan Tarihi Başarı

Akkuş’tan Tarihi Başarı
17 Mart 2019 - 23:34

Türkiye Voleybol Erkekler 1. Lig B. grubunda mücadele eden Akkuş Belediyespor kendi evinde Bulancak Sporu 3-0 mağlup ederek ligin bitimine son 1 maç kala Play-Off’a adını yazdırdı.

Akkuş Kapalı Spor Salonunda oynanan karşılaşmanın set sayıları 26-24, 25-17 ve 25-15  Akkuş Belediyespor üstünlüğüyle tamamlandı.

Bu başarı, sporcular ve teknik heyette olduğu kadar yönetim ve taraftarlar arasında da büyük sevinç yaşattı.

“Bize Güvenenleri Mahcup Etmedik”

Antrenör Serkan Oğuz: “Bulancak maçını kazındığımızda Playoff’u garantileyeceğimizi biliyorduk ve çok iyi hazırlandık. Centilmence bir müsabaka oldu. Artık önümüzde çok daha zorlu bir süreç bizi bekliyor. Ligin bitmesine 1 hafta var, ancak biz 24 Mart Pazar günü oynayacağımız Torul maçının ardından Play-Off maçlarını odaklanacağız. Bize güvenenleri mahcup etmediğimiz için mutluyuz.” dedi.

“Hedefimiz Gurupta İlimizi En İyi Şekilde Temsil Etmek”

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci ise; “Başarılı bir sezon geçiren voleybol takımımızın Play-Off’a kalmasından dolayı mutluyuz. Başarılarından dolayı teknik heyet ve sporcularımızı kutluyorum. Play-Off maçlarında da bu büyük başarının devam etmesi en büyük temennimizdir. İnanıyorum ki, takımımız Play-Off müsabakalarında ilimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil edecektir.” dedi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P