eskort samsun

ÜNYENETHABER

24 HAZİRANDA’Kİ HATALAR DEVAM EDİYOR

24 HAZİRANDA’Kİ HATALAR DEVAM EDİYOR
18 Mart 2019 - 11:24

Görülen o ki Ak parti ruhu bunlarda yok

AK Parti Genel Başkan Vekili Hemşerimiz Numan Kurtulmuş’un seçim çalışmaları kapsamında Ünye Atatürk parkı’ndaki programı Ünye ilçe teşkilatının seçimlere nasıl çalıştığını gözler önüne serdi.

Aylardır diyoruz,24 Haziran seçimlerinde de uyardık ve sandıktan ne çıktı gördük. Ak parti 4 milletvekillinden 3 vekile düştü, hemde Ordu’nun T.B.M.M sandalye sayısı artmasına rağmen.

Bugün ise yine aynı sıkıntılar devam ediyor.Seçim çalışmalarına halkın katılımı yok gibi.Kısaca yandaş ve yanlış seçim stratejisi ile yola devam ediliyor. Sevilmeyen ,miadı dolmuş ve çoğu Feto  ile iltisaklı çıkarcı adamlarla gezilmeside tepkilere neden oluyor.

Bazen Akıllara Ak parti seçim kazanmak istemiyor mu sorusu da gelmiyor değil hani..

Dün yaşan bir gelişme ise bizi halkı duruma çıkardı.

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler Ordu İl Başkanı Halid  Tomakin AK Parti milletvekilleri, belediye başkan adayları gibi AK Parti’nin üst düzey yöneticilerin yer aldığı AK parti teşkilatının düzenlediği kahvaltı organizasyondaki eksiklikler gözlerden kaçmadı.

Programın düzenlendiği salonda bir tane dahil flama, bayrak afiş, broşür vb. gibi herhangi bir programda aracı olmaması  hayretle karşılandı.Hepsini geçtik 15 gün sonra seçime katılacak Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler’e ve  Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı’ya ait hiç bir şey dahi yoktu.

İttifak ortağı MHP’yi örnek alın.

Zira bundan yaklaşık bir ay önce aynı salonda ittifak ortaya Milliyetçi Hareket Partisi’nin düzenlemiş olduğu programda görüldü ki istediğinde neler yapılabiliyor. Milliyetçi Hareket Partisi Ordu milletvekili  adayına gösterdiği saygı ve ilgi yanında partisine nasıl gönülden bağlı olduklarını çalışmalarıyla ortaya apaçık koydular.

Lakin gelin görün ki ittifakın diğer ortağı iktidar partisi ilçe teşkilatı ne yapıyor?

Genel Başkan Vekili Hemşerisi Numan Kurtuluş ve Ak Partinin A takımı konuk ediyor ama görülen o ki derslerine iyi çalışmamışlar.

Salonda katılımcıların seçim konuşmaları yapmalarına rağmen ,parti teşkilatı tarafından en ufak seçim ile ilgili propaganda argümanının olmayışı merak uyandırdı.

Ünye ilçe teşkilatına soruyoruz.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı hemşerimiz Numan Kurtulmuş’un yer aldığı bir programda neden herhangi bir çalışma yapılmıyor, bu ilgisizlik nedir ?

Genel başkan vekili ağırlanmanız ile daha dün makama gelmiş ve yarını daha ne olacağı belli olmayan   çocuklara göstermiş olduğunuz saygı ve alaka aynı mı ?

Seçimi kazanmak mı istemiyorsunuz?

Paranız mı yok, vizyonunuz mu?

Yoksa başka siyasi oyunlar mı içindesiniz?

Eğer siyasi oyunlar peşindeyseniz bilin ki bu size ve partinize zarar verir.

Cumhurbaşkanı ve Genel Başkanınız Recep Tayyip Edoğan’ın köşe bucak gezerek  bir oyun dahi önemini vurguladığı seçimlerde ,siz bu kadar sorumsuz davranamazsınız .Hata hakkınız yok.

Bu zihniyetle devam edenlerin akıbeti de ortadadır.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-