eskort samsun

ÜNYENETHABER

VEYSEL ILHAN DAN PAZAR VE  EKONOMİ  İLE İLGİLİ BOMBA AÇIKLAMALAR

VEYSEL ILHAN DAN PAZAR VE  EKONOMİ  İLE İLGİLİ BOMBA AÇIKLAMALAR
20 Mart 2019 - 23:46

Bugün Ünyenin pazarı olması sebebiyle Çarşamba pazarı, Köylü pazarı, ,Seyyar Satıcı ve Esnaf ziyaretleri gerceklestiren Saadet partisi Ünye Bld. Bşk. Adayı Avukat Veysel İlhan Türkiye Ekonomisi ve Mevcut Ünye pazarı ile ilgili Bomba Açıklamalarda bulundu

Veysel İLHAN ziyaretleri esnasında şöyle Açıklama yaptı

Bugün Ünye pazaryerinde Esnafımızı ziyaret ediyoruz, Pazarda her türlü ürünün En güzeli, En kalitelisi, En Estetik şekilde sergilenerek Ticaret yapılmaya çalışılıyor. Ama Ticaret de zorlanıyor esnafımız, çünkü malesef  Para bitti.

Tekrar paranın kazanılması Lazim,Tekrar üretim kanallarının Açılması lazım, toprağın tekrar insan ve tohumla buluşturmak lazım, Belediyeciliğin görevi bu değil..!

Belediyeciliğin görevi, insanı çalışacak şekilde emeğiyle karşılığını verdirecek politikalari Geliştirmek olmalıdır.

Biz Ünye belediyesi olarak Amacımız, hayalimiz,hedefimiz Kırsaldaki nüfusu Kat ve kat  tekrar tekrar Artirmak, bunu Artırmak içinde cifciye, üreticiye ürettiği ürünün hak ettiği değerini vereceğiz, mutlaka vermek zorundayız. Vermek icin öncelikle paketleme Tesisi kurarak ürünün değerinden satın alınacak daha sonra elinden alınan bu ürün patentleme ve pazarlama teknikleri ile Market Raflarında satılabilir hale getirilecek olması

Amacımız hayalimiz budur, Bu Belediyenin kasasını doldurdugu gibi vatandaşın da kesesini dolduracak,Bu amaç ve hedeflerle “kırsal dolsun, Şehirler beton olmasın” diye yollara çıktık.

Belediye başkanının şehirdeki herkesin Belediye Başkanı olduğunu ve Belediye başkanın Ayrıca Tüm canlılarında Belediye Başkanı olduğunuda biliyoruz. Bu sebeple “Ekolojik olmayanin da Aslında Ekonomik olmadığını da biliyoruz” biz, Devlet Babanin Toprak Anaya küslügü var, Biz bu küslügü bitirmek istiyoruz  dedi.

 

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-