eskort samsun

ÜNYENETHABER

Dehşet veren cinayette gözaltı sayısı arttı

Dehşet veren cinayette gözaltı sayısı arttı
20 Mart 2019 - 23:49

Ordu’da yaşayan Yılmaz Damar’ın (47) av tüfeğiyle öldürüp cesedini ormanlık alana attığı iddia edilen damadı Ö.Ö. (24) ve kuzeni N.Ö. (20) yakalanıp gözaltına alınırken, cinayetin akrabalarının ihbar etmesiyle aydınlandığı belirlendi.

İddiaya göre; Gürgentepe ilçesinde yaşayan Ö.Ö. ile kuzeni N.Ö. Yılmaz Damar’la birlikte Mesudiye ile Sivas Koyulhisar sınır bölgesinde bulunan Iğdır Ormanlarına gezmeye gitti. Burada Ö.Ö. ile kayınpederi Yılmaz Damar arasında henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle Yılmaz Damar av tüfeğiyle olay yerinde öldürülürken, ceset ise ormanlık alanda bırakıldı. Olayın ardından Ö.Ö. kuzeni N.Ö. ile birlikte Gürgentepe ilçesine eve geri döndü. Bu arada Yılmaz Damar, gece eve dönmeyince 2 gün önce ailesinin karakola giderek kayıp başvurusunda bulunduğu belirtildi. Kayıp haberini duyan akrabaları Gürgentepe İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne başvurarak, cinayetin Ö.Ö. ve kuzeni N.Ö. tarafından işlendiğini ihbar etti. Bunun üzerine Ö.Ö. ve N.Ö. polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Ö.Ö. ve N.Ö.’nün olayla ilgili bir birini suçladıkları, cinayeti ise hangisinin işlediğinin henüz belirlenmediği öğrenildi.

Otopsi işlemleri tamamlandı

Yılmaz Damar’ın cenazesi Sivas’ta yapılan otopsi işlemlerinin ardından toprağa verilmek üzere Gölköy ilçesine getirildi. Olayın Sivas’ta meydana gelmesi nedeniyle Ö.Ö. ve N.Ö. Gürgentepe İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ki işlemlerinin ardından Sivas Koyulhisar İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edildi. Gözaltında sorgusu devam eden Ö.Ö. ve N.Ö.’nün ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edileceği belirtildi. Jandarmanın olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-