eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

YOL ÇALIŞMASI TAM GAZ DEVAM EDİYOR

YOL ÇALIŞMASI TAM GAZ DEVAM EDİYOR
04 Mayıs 2015 - 23:00

VİDEO HABER

Adsız

Ünye Niksar Caddesi esnafları ve Niksar Caddesi güzergahını kullanan şoförler tarafından artık dert haline gelen cadde asfaltının çok bozuk ve stabilize yol haline gelmiş olması sonucu Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, Niksar Caddesi yolunun bakım onarım çalışmalarını başlattı.

Hava şartlarının düzelmesiyle birlikte Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan asfalt çalışmaları hız kazandı.

752 kilometrelik asfalt ihalesi kapsamında çalışmalarına aralıksız devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi kendi ekip ve ekipmanları ile de sıcak asfalt uygulamasını sürdürüyor. Sağlıksız hale gelmiş birçok yolu asfaltla kullanışlı hale getiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, bazen de lokal müdahalelerde bulunarak bozulan yolları elden geçiriyor.

Bu çalışma hakkında bilgiler veren Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı 4. Bölge Şefi Selahattin MUT, uzun zamandır faaliyete geçecek olan bir proje olduğunu fakat olumsuz hava şartları nedeniyle başlayamadıklarını ve şuan da ise hava şartlarının iyi gidiyor olması ile birlikte çalışmalarına başladıklarını söyledi. Hava şartlarının normal düzeyde seyir etmesi halinde, tahminen 4 – 5 gün içerisinde çalışmanın sona erip vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı 4. Bölge Şefi Selahattin MUT;

” Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı yol yapım çalışmaları kapsamında, Karayollarından bize devir olan  Ünye Niksar Caddesinin bakım ve onarım çalışmalarını yürütüyoruz. Aslında çok uzun zamandır faaliyete geçireceğimiz bir projeydi fakat olumsuz hava şartları nedeniyle başlayamamıştık. Şuan da da hava şartlarının iyi gidiyor olması ile birlikte çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Bu bakım onarımın ardından buradan doğal gaz hattı geçecek ve bunun akabinde de bu caddeye sıcak asfalt dökerek en kısa zamanda vatandaşın hizmetine sunacağız.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-