eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye 1957 Spor Havza Belediyespor Önünde Galibiyet Arıyor

Ünye 1957 Spor Havza Belediyespor Önünde Galibiyet Arıyor
24 Mart 2019 - 1:32

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup 23.Hafta mücadelesinde Ünye 1957 Spor, Pazar günü grupta düşmesi kesinleşen ve genç oyuncu kadrosu ile sahaya çıkan Havza Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Ünye Şehir Stadı’nda oynanacak maçın başlama saati ise 15.00…

Mücadeleyi Ankara Bölgesi hakemlerinden Bekir Taşöz yönetecek ve yardımcılıklarını da Çorum Bölgesinden Mertcan Yener ile Oğuzhan Kocaçoban yapacak. Maçın 4.hakemi ise Ankara Bölgesinden Gamze Durmuş.

Geçtiğimiz hafta Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor deplasmanından 2-2’lik sonuçla ve 1 puanla dönen Ünye 1957 Spor, gol averajı ile Çarşambaspor’un hemen ardından 40 puanla 3. sırada yer alırken Pazar günü taraftarının önünde Havza Belediyespor’u konuk edecek. Grupta düşmesi kesinleşen ve son 4 haftadır yaş ortalaması 19 olan oyuncularıyla sahaya çıkan Havza Belediyespor karşısında 3 puana yakın olan Ünye 1957 Spor, Salı gününden itibaren başladığı maç hazırlıklarını tamamladı. Perşembe günü Ünye Şehir Stadı’nda maçın son provasını yapan yeşil-beyazlılar Cuma gününü dinlenerek geçirdi ve maç saatini beklemeye başladı.

Yeşil-beyazlı takımda Muhammed Demirtaş’ın sakatlığı devam ederken takımda başka eksik oyuncu bulunmuyor. Pazar günü Ünye Şehir Stadı’nda oynanacak olan maçın başlama saati ise 15.00. İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan maç golsüz eşitlikle sona ermişti.

 

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P