eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÜNYEYİ GURURLANDIRDILAR

ÜNYEYİ GURURLANDIRDILAR
25 Mart 2019 - 16:39

Taekwondo Liseler Arası Türkiye Yarı Final müsabakaları Gümüşhane’de gerçekleşti.

22-24 Mart tarihinde düzenlenen Taekwondo Liseler Arası Türkiye Yarı Final müsabakalarına Ordu’dan toplam 22 sporcu katılırken, Ünye’yi temsilen Reis Spor Kulübünden 2 sporcu yer aldı.

 Reis Spor Kulübü sporcularından müsabakaya katılan Gamze Ekmekçi ve İlayda UYANIK kiloların da 3. olarak Ordu adına, 22-28 Nisan tarihlerinde Eskişehir’de yapılacak Türkiye finallerine gitmeye hak kazandılar.

Konu ile ilgili açıklama yapan Reis Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan, derece yapan sporcuları tebrik ederek Eskişehir’deki finallere katılacak olan tüm sporculara başarılar diledi.

Arslan konuşmasına şöyle devam etti;

“Milli Eğitim Bakanlığımız ve Türkiye Taekwondo Federasyonun 2019 faaliyet programında Liseler Arası Türkiye Taekwondo Şampiyonası yapılacağını söylediler. İlimizde yaklaşık 1 ay önce İl şampiyonası maçları yapıldı. İlimize 2 tane il birincisi katıldı. Bunlar, 68 kiloyla Gamze EKMEKÇİ ve İlayda UYANIK, Ünye Mustafa Rakım Anadolu lisesi öğrencileridir. Bu iki il birincileri sporcularımız 22-24 Mart tarihlerinde Gümüşhane’de yapılan Türkiye yarı finallerine katıldılar.

Ordu ilinden İl Şampiyonasına 22 sporcumuz ve Ünye’den Reis Spor Kulübünden 2 sporcumuz katıldı. Katılan sporcularımızdan ikisi de Türkiye yarı finallere 3 tur maç atarak  3. oldular.

Ordu ilinde toplam 8 kişi derece yaptı. Derece yapan sporcular Eskişehir’de 22-28 Nisan tarihlerinde yapılacak olan Türkiye finallerine  katılacaklar. Bu finallere Türkiye’nin ilk dörtleri katılacak.

Derece yapan bütün sporcularımızı tebrik ediyorum. Eskişehir’deki finallere katılan tüm sporcularımıza başarılar diliyoruz.” dedi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P