eskort samsun

ÜNYENETHABER

BU PROJELER ÇOK KONUŞULACAK

BU PROJELER ÇOK KONUŞULACAK
26 Mart 2019 - 0:59

ÜNYE DE VEYSEL İLHAN LA BU PROJELER ÇOK KONUŞULACAK….!!!

Saadet Partisi Ünye Belediye Başkanı Adayı Avukat Veysel İlhan ve Eski Milletvekili Hasan öz Beraberinde Saadet partisi Ünye Teşkilatı ile ünyede Yalı mevkiinde Yaklaşık 2 saat boyunca Esnaf ziyaretleri Gerçekleştirdi.
İlhan Ardından Ünye sanayi sitesi Esnafı ile
yaklaşık 2 Saat Görüşmelerini sürdüren İlhan devamında Çarşı Esnafı ile bir araya geldi…
Veysel İlhan burada esnaf ve halk ile bir konuşma gerçekleştirdi…
Konuşmasında şunlara yer veren İlhan :
Seçim gezilerinde yanımızda Engelliler derneği başkanı Aslan Güdek de var seçim gezilerimiz esnasında Aslan Güdek ağabeyimizin ne kadar zorlandığını da Gördük..! İnsanların engelli olmaları tabiki mukadderat. Ancak şehirlerin engelli olmamaları gerekiyor, bu sebeple biz Engelsiz şehirler olsun istiyoruz, Bunun yanında kadınlarımız, Evin içini düzenliyorlar, En güzel Tercihleri kadınlara danışarak yapıyoruz ama şehrin düzenlenmesi ve planlamasında kadın gözünün ve kadın elinin değmesi lazım, Biz bunun için mutlaka kadın meclisi kuracağız, Kuracağımız kadın meclisinde Gençliğin ihtiyacı olan sorunları kadın gözüylede değerlendirecek projeleride Geliştireceğiz mutlaka, şehri herkesin en mutlu yasiyacağı şehir haline getireceğiz..
Sehrimizin En büyük eksikliklerinden biri kültür sarayı, çok hızlı bir şekilde şehrin en Ferah ve nezih yerine, şehir içindeki Ana yapılaşmayı betona boğmadan estetik ve sanat eseri şeklinde bir kültür sarayı inşaa ediceğiz, inşaa ettiğimiz bu saray..! şehrin kültürünün lokomotifi, şehrin Taşıyıcısı olacak…
Şehrimiz çok fazla denizden istifade edemiyor, Denizden daha fazla istifade ettirmek lazım..! Büyükşehir in elinde şu anda Ünyenin elinden alınmış olan Çınar suyu Tesislerini halkımız ile buluşturacağız, orayı daha estetik ve daha yaşanılabilir bir yer kılacağız, Çamlığımız maalesef kaderine Terk edilmişti..! Çamligımızi Ünyeli ile dost ve Arkadaş edindireceğiz,Çamliğa yöneticilerin ihanet etmesine de Fırsat vermiyeceğiz.
Bunlar sorunlarımızın sadece bir kaçı …!
Esnafımızın Ekonomik çıkmaza sürüklenen problemleri de var Bunları dillendiriyoruz, dillendirdigimiz dertlerimiz arasında Geçimini daha rahat Temin etmesi için halkın ekonomik durumunun da iyi olması lazım, bunun içinde gerekli olan projelerimizi Açıkladık.
3 P projesi dediğimiz projemiz gittiğiniz her yerde ilgi gören bir proje oldu..!
Biz öncelikle köylünün elinden ürünü nü mutlaka satın alacağız…
Paketliyeceğiz,Patentliyeceğiz ve Pazarlıyacağız, Biz Buna 3 P diyoruz.
Bunları söylerkende bu saydıklarımız Belediyelerin mutlaka yapması gereken vazifeler, bunun bilincinde olduğumuzu gittiğimiz her yerde söylüyoruz, bunların hepsini muhakkak gerceklestireceğiz….
Yine Gücümüzün Sonuna kadar Çalışmaya Devam edeceğiz, Saygılar Sunarız…

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-