eskort samsun

ÜNYENETHABER

Özel Öğrencilere Yardım Eli

Özel Öğrencilere Yardım Eli
26 Mart 2019 - 12:01

Ünye Ticaret Borsası Özel Eğitim ve İş Uygulama Merkezi’nde eğitim gören bedensel ve zihinsel engelli öğrencilere Hayırsever Ayfer Kafalı tarafından kıyafet ve kırtasiye yardımında bulunuldu.

Ordu Valiliği’nin başlattığı Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele (ÖNEM) Projesi kapsamında Ünye Ticaret Borsası Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda eğitim gören öğrencilere kıyafet ve çeşitli ihtiyaç malzemeleri yardımında bulunuldu.

Hayırsever Ayfer Kafalı’nın başlattığı çalışma ile destek verenlerle birlikte 91 öğrencinin ihtiyacı karşılandı. Malzemeler okula teslim edilirken teslim töreninde konuşan Okul Müdürü  Ahmet Tikenoğlu “Ordu Valiliği ÖNEM Projesi kapsamında Ünye Ticaret Borsası tarafından okulumuza hami olarak gösterilen Ayfer hanıma teşekkür ediyorum. Biz Ayfer hanımla ilk etapta telefonla görüşmüştük. Okulun ihtiyaçlarını kendisine iletmiştik. Çocuklarımızın her birinin önemli ve değerli bir birey olduklarını, devlet elinin onların ve ailelerin üzerinde olduğunu ancak birisinin de elinin üzerinde olduğunu ilettik. Kendisi de kabul etti ve okulumuzda ki her öğrenciye kıyafet yardımı, sınıflarımızda boya , karton gibi bir takım eksikliklerin giderilmesi için destek oldular. Kendisi bundan sonra ki ihtiyaçlarımızda da yardımcı olacağını söyledi. Ünye Ticaret Borsamıza,  Ayfer hanıma teşekkür ediyorum” dedi.

Okula ve öğrencilere destekleri nedeniyle  Hayırsever Ayfer Kafalı’ya plaket ve çiçek takdim edildi. Program müzik eşliğinde öğrencilerin gönüllerince eğlenmesinin ardından sona erdi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-