eskort samsun

ÜNYENETHABER

Kaledere Mahallesi Değişim İçin, Gönül ve Hizmet Adamı İşçi’yi Bekliyor

Kaledere Mahallesi Değişim İçin, Gönül ve Hizmet Adamı İşçi’yi Bekliyor
28 Mart 2019 - 1:54

 Kaledere Mahallesi’nde İşçi rüzgarı esiyor.

Kaledere Mahallesi Muhtar Adayı İbrahim İşçi, seçimlere kısa bir süre kala projelerini ve mahalleyle ilgili düşüncelerini vatandaşlara aktarmaya devam ediyor.

Şuana kadar çalışmalarının büyük bir kısmını tamamlayan ve Kaledere Mahallesi’ni karış karış gezen İşçi, azalarıyla birlikte Kaledere Mahallesi’ni güzel noktalara taşımak istediğini belirtti.

Kendisinin de Kaledere Mahallesi’nde yaşadığını ve bütün sıkıntıları kendisinin de çektiğini belirten İşçi açıklamasında şu şekilde konuştu;

Kaledere Mahallesi Muhtar Adayı İbrahim İşçi: “Seçimlere kısa bir süre kaldı ve çalışmalarımıza son sürat devam ediyoruz. Bir sevda uğruna başladığımız bu yolda vatandaşlarımızın sevgisini kazandık. Onların gönüllerine girmek bizleri en çok mutlu eden şeydir. Bende aza arkadaşlarımla birlikte Kaledere Mahallesi’ni güzel noktalara taşımak istiyoruz. Mahallelimizin refahı için elimizden geleni en iyi şekilde yapacağız. “Alo Muhtar Hattı” projesiyle vatandaşlarımızla kolaylıkla iletişime geçip, onların sıkıntıları için daha hızlı çözümler üreteceğiz. Ben Kaledere’de yaşayan birisi olarak mahallemizin tüm sorunlarını biliyorum. Ben de bu sıkıntıları çekiyorum. İnşallah güzel ve mutlu günler bizimle birlikte olacaktır.” diyerek sözlerini tamamladı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-