eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÇANAK NİYETİNİ BELLİ ETTİ

ÇANAK NİYETİNİ BELLİ ETTİ
28 Mart 2019 - 8:36

Ak parti Ordu eski milletvekili Oktay Çanak’ın aşağıdaki paylaşımı akıllara koca bir soru işareti bıraktı.Yaptığı paylaşımda ”ahdımız var’diyen eski vekilin sözleri çok su kaldırır cinstendi.

 Ak parti Ordu eski milletvekili Oktay Çanak tarafından yapılan paylaşımın niyeti,şayet kamuoyunun algıladığı gibiyse, Recep Tayyip Erdoğan’ın Çanak hakkında verdiği kararın doğruluğunu perçinlemiş olur.

Niyetler belli oldu

Milletvekilliği yaptığı dönemlerde belediyelerde yolsuzluk iddiaları ayyuka çıkan,bir türlü vatandaşı memnun edemeyen, fındığına sahip çıkamayan, vatandaşla karşı karşıya gelen ve sadece Enver Yılmaz’a eşlik eden  Çanak’ın paylaştığı sözler ,Ak partinin bugünlerde içinde bulunduğu durumu özetler nitelikteydi.

Ak partinin Ordu’da ki son durumu en iyi gösteren ve adeta Ak partide ki gizli hesaplaşmayı gözler önüne seren paylaşıma vatandaşlar tepki gösterdi.Kamuoyunda dava bilinciyle hareket etmeyenlerin ,görevleri elinden alınınca nasıl şahsi hesaplar tuttukları  ortaya çıktı şeklinde yorumlanan olay paylaşım  şöyle;

‘’Kalbi fesat, fikri fırıldak olan insan, dosttaki emeğe, aşktaki yüreğe de nankördür. 
Onun için ahdımız var ;
Her gün birinizi, bir gün hepinizi…’’

Unutulmamalıdır ki, liderinin davasını  gütmeyen,halkı ile dertlenmeyen ister vekil, ister başkan kısaca kim olursa olsun, bir gün  ceteresini tuttuğu adamla beraber geldiği gibi gider.

Lakin asıl merak edilen sorular şunlar;

Partiyi Ordu’da tartışılır hala sen ve senin abin getirmedi mi ?

Göreviniz boyunca ekmeye  çalıştığınız nifak tohumlarını , ilk fırsatta tekrar yeşertmeye çalışma amacınız nedir ?

”Her gün birinizi,bir gün hepinizi” derken ,partiyle hesaplaşmalar içinde misiniz ?

Bu ahdınız kime ?

Yoksa,Vaktinde birinizi Büyükşehir Belediye başkanı,birinizi de milletvekili yapan, daha sonra ise verdiği görevlerden sizi azleden Recep Tayyip Erdoğan’a mı?

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-