eskort samsun

ÜNYENETHABER

AK Partili Halit Tomakin Fatsa Hayranlığını Perçinledi

AK Partili Halit Tomakin  Fatsa Hayranlığını Perçinledi
29 Mart 2019 - 0:27

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, 21 Mart’ta Fatsa ilçesinde sürdürdüğü seçim çalışmalarında Fatsa halkına hitaben  “ Ordu’nun başkenti Fatsa’dır. Ordu’nun merkez ilçeside Fatsa’dır” diyerek yeni bir tartışma konusu yaratarak yeni bir gündem oluşturmuş ve Ünyelilerin tepkisini çekmişti.

Bu sözlerin ardından Ünyeliler AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomak’in den özür beklerken yeni bir bilgi ile  kızgınlıkları dahada arttı.

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomak’in tartışma yaratan hatta partisinin oy bile kaybetmesini sağlayabilecek talihsiz açıklamasının aslında daha öncesininde olduğu ortaya çıktı.

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, Fatsa hayranlığını 28 Aralık 2018 tarihinde Fatsa Kültür Sarayında gerçekleştirilen ‘’ Genişletilmiş Teşkilat Toplantısında  ‘’ Coğrafi olarak baktığımız zaman Fatsa, Ordu’nun başkenti konumunda. Hem bağlantılı ilçeleri olarak hem de konumu olarak gerçekten Fatsa başkent konumundadır’’diyerek ilk kez dile getirdiği ortaya çıktı.

Vatandaşlar,Başkan Tomakin’in Ünyelilerin tepkisini çeken Fatsa hayranlığı, önümüzdeki günlerde seçimlere ve kendi koltuğuna nasıl yansır bilemeyiz ama , tecrübeli bir siyasetçinin üst üste iki kere böyle bir hataya düşmesine de anlam veremedik.Böyle açıklamalar hem Ordu’ya hemde partiye zarar verir başkan neyin peşinde ‘’ dediler.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-