eskort samsun

ÜNYENETHABER

BÜYÜKŞEHİR KİME BÜYÜK GELECEK?

BÜYÜKŞEHİR KİME BÜYÜK GELECEK?
29 Mart 2019 - 0:36

 

Seçime son iki gün kala siyaset terazisinin kefesinde Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayları boy gösterecek.Ak Parti Adayı Hilmi Güler, Saadet Partisi Adayı İdris Naim Şahin ve Millet İttifakı adayı Mustafa Adıgüzel artıları ve eksileriyle seçim terazisinde değerlendiriyoruz.

EN BÜYÜK FAVORİ ADAY HİLMİ GÜLER

 

Ak Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler; ılımlı, samimi yapısına siyasi tecrübesini de ekleyerek kariyerinde bir çok başarıya imza atan pozitif bir aday profili olarak karşımıza çıkıyor. Güler’in gerek özel ,gerekse siyasi hayatındaki temiz oluşu ve Ordu için açıkladığı projeleri artıları olarak görülüyor. Güler’in eksi tarafları için ise yaş ve sağlık sorunları kamuoyunda dillendirilirken, il teşkilatının zayıf  çalışmasıda dikkatlerden kaçmadı. Güler’in bir başka sıkıntısı ise önceki dönem ak parti belediyelerinin çoğunun halkın gözündeki itibarının olmaması en büyük handikabı olarak görülüyor.

 

HALK İSTEDİĞİ İÇİN  ADAY OLDU

Saadet partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin ise, tecrübeli bir siyasetçi, halkla iç içe oluşu ,özlenilen  ve halkın   teveccühünü arkasına alan bir aday olarak seçimlere katıldı. Şahin’in diğer avantajları ise belediyecilikten gelmesi nedeniyle kamuda nasıl hizmet edileceğini en iyi bilen, STK’larla  yakın ilişkiler içinde bulunan  ve ak partideki küskünleri de kucaklayan yapısıyla sandıktan çıkma ihtimali   olan bir isim olarak görülüyor.Şahinin eksi tarafları ise üzerine atılan FETÖ suçlamaları ve ulusal basında hakkında yapılan antipropagandalar olarak görülebilir.

 

ADIGÜZEL AMA YA NİYETİ?

Millet İttifakı adayı Mustafa Adıgüzel’in hiçbir artı tarafı kamuoyunda telaffuz edilmezken, aksine seçmenlerin çoğunun tepkisini alan bir aday olarak karşımıza çıkıyor. Adıgüzel ismiyle beraber kamuoyunda konuşulan ise Adıgüzel’in kazanmak için değil ,kazandırmamak için seçimlere katıldığı konuşuluyor ve bu konuşulanların doğruluğu da Adıgüzel’in düzenlediği seçim çalışmalarında apaçık ortaya çıkıyor.

TÜM ADAYLARA BAŞARILAR

Mahalli seçimlere girecek olan adaylar  yapmış olduğumuz değerlendirmelerin sonucunda şu bilinmelidir ki ,gazetemiz adaylar hakkında kamuoyunun nabzını tutarak değerlendirmelerde bulunmuştur. Hiçbir siyasi parti veya adaya bir diğerinden daha fazla yakınlığımız söz konusu değildir. Seçimlere katılacak tüm adaylara şimdiden başarılar dileriz.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-