eskort samsun

ÜNYENETHABER

Millet İttifakı İçin Seçim Erken Bitti

Millet İttifakı İçin Seçim Erken Bitti
28 Mart 2019 - 23:56

 Ordu’nun kaderini CHP’li ve İyi Partililer belirleyecek

Mahalli seçimlere kısa bir süre kala seçim çalışmalarına devam eden siyasi partilerden hızlı başlayıp sonunu getiremeyen İyi Parti ve CHP erken havlu attı.

Millet ittifakı olarak Ünye’de ve Ordu’da adaylar açıklayan CHP ve İyi Parti hızlı girdiği seçim çalışmalarında gerek adayların yetersizliği  gerekse diğer parti adaylarının ağırlığı altında beklediğini bulamadı.

Son yapılan Ünye mitinginde de vatandaşların millet ittifakı mitingine ilgisinin az olması ve seçim ziyaretlerindeki izlenimler bizi doğrular nitelikte oldu. Kamuoyunda Bu son gelişmelerin ardından millet ittifakının Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve  Ünye Belediye Başkanlığı hayalleri başka bahara kaldığı görüşü hakim oldu.

Edindiğimiz bilgilere göre çoğu millet ittifakı partililerin bu durumdan dolayı memnuniyetsizliklerini dile getirdikleri ve kendi adaylarını destekleyip desteklemedikleri konusunda ikiye ayrıldıkları öğrenildi.

Millet ittifakında yaşanan bu gelişmeler seçimin kaderini değiştireceğe benziyor. Öyle ki Büyükşehir Belediyesi için Hilmi Güler ve İdris Naim Şahin çekişirken, Ünye belediyesi için de Hüseyin Tavlı’nın ve Veysel İlhan’ın kıyasıya yarıştıkları bir ortamda millet ittifakının oyları daha çok değer kazanmış olacak.

Kısacası Ordu’nun kaderini CHP’li ve İyi Partililer belirleyecek gibi görünüyor.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-