eskort samsun

ÜNYENETHABER

İSTANBULLU İŞ ADAMLARI İLE ÜNYELİ İŞ ADAMALARI KAHVALTIDA BULUŞTU

İSTANBULLU İŞ ADAMLARI İLE ÜNYELİ İŞ ADAMALARI KAHVALTIDA BULUŞTU
28 Mart 2019 - 17:52

Ünye Ticaret Borsası, İstanbul’dan gelen iş adamları ile Ünyeli İş Adamları ve sivil toplum örgütlerini bir araya getirdi.

Ünye Ticaret Borsası, İstanbul’dan Ordu’ya bir dizi ziyaret ve iş görüşmeleri için gelen iş adamlarını, Ünye’ye davet ederek, Ünyeli iş adamları ve sivil toplum örgütleri ile bir araya getirdi.

Bugün iş adamlarının ve sivil toplum örgüt temsilcilerinin bir araya geldiği sabah kahvaltısına, Ünye Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa USLU, Meclis Başkanı Erhan AYDIN, İş adamları ve Borsa üyesi Ahmet ÇAKMAK, Harun HALICI, Yüksel TAŞ, Murat USLU, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan AKAR, Meclis Başkanı Tuncay SAĞLAM, Ziraat Odası Başkanı Osman SARIKAHRAMAN, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ümit ÖZKAN, İş adamları Ali GÜRSOYLU, Nedim CAN, Abdullah SARI, Hasan YAĞCI gibi isimler bulunurken, İstanbul’dan ise, Mehmet ERDOĞAN, Mehmet KAZANCI (AKSA-Enerji),Hasan GOCAY beraberindeki iş adamları ile birlikte katıldılar.

 Yapılan görüşmelerde, karşılıklı olarak iş adamlarının kendilerini tanıtması ve takdiminden sonra Borsa Başkanı Mustafa USLU, İstanbul’dan gelen iş adamlarını Ünye’de ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek “Sizlerle bugün Ünye’li iş adamlarımızı ve sivil toplum örgütlerini bir araya getirdik. İki tarafında birbirinden öğreneceği, faydalanacağı güzel fikirler, öneriler olacaktır. Sizlerin deneyimleri, bölge ile ilgili düşünceleri ve tavsiyeleri bizler için oldukça önemli. Bu anlamda verimli bir birliktelik geçireceğimizi düşünüyorum” dedi.

Daha sonra söz alan El Ele Derneği Başkanı Adem ATİK, misafir iş adamlarına Ünye’ye geldikleri için hoş geldiniz diyerek kendilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti “Sizlerin bizlere vereceği destekle bölgemizde güzel işlerin yapılacağına inancım tamdır. İnşallah bölgemiz için güzel şeylere birlikte imza atarız” diyerek ifade etti;

Devamında söz alan İrfan AKAR, Nedim CAN, Ahmet ÇAKMAK, Ali GÜRSOYLU ve Osman SARIKAHRAMAN bölgemizin genel durumu, sorunları ve beklentileri ile ilgili açıklamalarda bulundular.

Genel anlamda,  Ordu ve Ünye ilçesinin ekonomik, sosyal, kültürel durumu ve siyasi gelişmelerin ele alınarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

İş Adamı Mehmet ERDOĞAN söz alarak Ordu ve Ünye’ye geliş amaçlarını anlattıktan sonra şöyle konuştu “Coğrafi olarak çok güzel bir bölgede bulunuyorsunuz. Allah’ım sizlere her türlü güzelliği vermiş. Burada hep birlikte güzel işlere imza atılabilir. Birlik ve beraberlik içerisinde Ordu ve Ünye’nin geleceği için hep birlikte çalışmamız gerekiyor. Mahalli seçimler sonrasında yeni göreve gelecek Büyükşehir Belediye Başkanının önderliğinde siz değerli iş adamlarımızın da katkıları ile bu memleketin gelişmesi, büyümesi, insanlarının mutlu olması için hep birlikte çalışılması halinde çok güzel sonuçların ortaya çıkacaktır.” Dedi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-