eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünyeli Güreşçiler Türkiye Şampiyonasında

Ünyeli Güreşçiler Türkiye Şampiyonasında
28 Mart 2019 - 19:13

Ünyeli güreşçiler Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı kazandı.

2018-2019 eğitim öğretim spor faaliyetleri kapsamında güreş branşında Türkiye Şampiyonası’na katılmak için düzenlenen müsabakalarda Ünye’den 6 sporcu Türkiye Şampiyonalarına katılmaya hak kazandı.

Çeşitli kategori ve tarihlerde Malatya, Şanlıurfa ve Batman’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonalarına Ordu’yu temsil etme hakkı kazanan sporcular, antrenörleri ve veliler İlçe Spor Müdürlüğüne ziyarette bulundular.

Spora yapılan desteklerin bu başarılarla geri dönmesinin çok mutlu edici bir şey olduğunu ifade eden Ünye Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Aydın Kuyumcu açıklamasında şunları belirtti: “2018-2019 eğitim öğretim spor faaliyetleri programında Ünye’de yapılan güreş çalışmaları neticesinde Ünye’de güreş branşında çeşitli kategorilerde derece yapan çocuklarımız güreş antrenörü Zekai Şenkaya eşliğinde bizlere ziyaret etmek için burada bulunmaktalar. Çocuklarımız yaptıkları çalışmalarla Türkiye Şampiyonaları’na katılma hakkı kazanmışlardır. 14-17 Mart tarihlerinde Erzincan ilinde yapılan okullar arası Yıldızlar Greko-romen güreş kategorisinde derece yapan çocuklarımız Malatya ilinde Türkiye Şampiyonası’na katılacak. Ünye 1957 Spor kulübü sporcularımız da dereceler yaparak Şanlıurfa’da yapılacak grup şampiyonasına katılacaktır. Büyük minikler kategorisinde de sporcularımız Batman ilinde grup şampiyonalarına katılacak ve İnşallah dereceler alarak bizleri tekrardan mutlu edeceklerdir. Devletimizin verdiği desteklerin çocuklarımızın başarılarıyla geri dönüşünün olması bizlere mutluluk vermektedir. Bu başarılarda her zaman katkısı olan Kaymakamımıza ve il Spor Müdürlüğümüze teşekkür ederiz.” diyerek sözlerini tamamladı.

Türkiye Şampiyonasından derecelerle Ünye’ye gelmek istediklerini belirten Güreş Antrenörü Zekai Şenkaya konuşmasında şunları ifade etti: “2018-2019 yılında yaptığımız faaliyetler sonucunda sporcularımız il, gruplar ve Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar. Spor tesislerini bizlere açan İlçe Spor Müdürümüze, İl Spor Müdürümüze ve Ünye Kaymakamımıza çok teşekkür ediyoruz. İnşallah Türkiye Şampiyonasından derecelerle Ünye’ye geliriz.” diye konuştu.

Müsabakalarda Ordu ilini temsil edecek sporcular ise şu şekilde;

Malatya ilinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’na Ali Kuru ve Muhammet Kuru, Şanlıurfa ilinde yapılacak olan grup şampiyonasına Tahir Aydın, Muhammet Kuru ve Ali Kuru, Batman ilinde yapılacak olan grup şampiyonasında Burak Özcan, Mert Güney, Muhammet Kuru ve Fettullah Şaşmaz.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-