eskort samsun

ÜNYENETHABER

Başkan Yanık Ne Vatandaşı, Nede Bizi Kandıramadı.

Başkan Yanık Ne Vatandaşı, Nede Bizi Kandıramadı.
30 Mart 2019 - 0:44

Hani Haber Yalandı ?

Çaybaşı belediyesine haciz şoku” başlıklı haberimizin ardından yapılan inkar ve kamuoyunu yanıltma çabaları boşa çıktı.Her zaman doğru ve dürüst haberciliğin  adresi olan Çakır Medya, araştırmacı ve cesur gazeteciliğini yine konuşturdu.

Haberimiz yayınlandıktan sonra gazetemizi arayan işbirlikçilerin haberimizi kaldırtma ve yalanlama çabalarına ,bugün  Büyük Birlik Partisi  belediye başkan adayı ve Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık ‘da eklendi.Yanık yayınladığı basın açıklamasında ve katıldığı TV programında konuştukça yalanları ortaya çıktı.

Haberimizi karalama ve kamuoyunu yanıltma çabaları  içerisinde olanlara  ithafen aşağıdaki haberi yayınlıyoruz.

Yaptığımız araştırmalar sonucunda edindiğimiz bilgilere göre;

Çaybaşı Belediyesinin borçlarından dolayı haciz gelen makam aracına icra memurlarının işlem yapmaması için kaçırılmış.Daha sonra yapılan tahkikatlarda makam aracının Cevizliyatak mahallesinde ikamet eden Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık’ın akrabası Murat Kırdar’a ait evin garajında olduğu tespit edilmiş.

Yer tespitinin ardından aracın saklandığı yere giden  icra memurları tarafından Jandarma eşliğinde  makam aracına el koyulmuştu.

Bugün ise Çaybaşı Belediyesinin haciz konan makam aracı  yediemin garajında bulunuyor.

Gelelim Başkan Yanık’ın konuştukça çarpıttığı haciz konusu hakkında ki savunmalarının perde arkasına.  

Varan 1

Televizyonlara çıkarak  Ulu caminin  izolasyonunu büyükşehir belediyesi yaptıracaktı ve borç bundan dolayıdır savunmasında bulunan Başkan Yanık,TV programında gösterdiği fatura başlığında Çaybaşı Belediyesi yazmaktadır.

Varan 2

Başkan Yanık’ın ,”durdular durdular 3 gün içinde icra gönderdiler ve  belediyenin 54 aracı varken,özellikle makam aracına haciz koydular ”açıklamasına istinaden konuyu  haciz işlemini yapan avukata sorduk.

Haciz takibini yapan avukat ,icra işleminin 3 ay önce başlatıldığını belirtirken,makam aracına haciz işlemi yapılmasının nedenini , belediyenin elinde bulunan en temiz ve hızlı nakitte dönüşebilecek araç olmasından kaynaklandığını söyledi.

Medyamızı karalamaya ve susturmaya kimsenin gücü yetmeyeceği gibi, böyle bir gaflete düşenlere  gerekli cevabı kamuoyu ve Türk adaleti verecektir.

Bitmek bilmeyen yalanları ve iftiraları kendisine kalkan yapan kişilere tek bir sözümüz var ”AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ” .

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-