eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

LİSELER ARASI MUAYTHAİ ORDU İL ŞAMPİYONASINA ÜNYE DAMGA VURDU

LİSELER ARASI MUAYTHAİ ORDU İL ŞAMPİYONASINA ÜNYE DAMGA VURDU
29 Mart 2019 - 12:59

LİSELER ARASI MUAYTHAİ ORDU İL BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARI TAMAMLANDI

28 Mart 2019 Perşembe Günü Ordu Şehit Sefa Kabakkaya Anadolu İmam Hatip lisesi Spor salonunda yapılan Liseler Arası Türkiye Seçmelerine katılan Ünye’li Muaythai sporcuları okullarını en iyi şekilde temsil ederek Türkiye Şampiyonasına vizelerini aldılar.

Ünye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünden yapılan açıklamada; 3.Kademe,13.Khan Kıdemli Antrenörü ve Ulusal ( Milli ) Hakem Kenan Balcıoğlu Yönetiminde,Burak Şıhman Nezaretinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Muaythai antrenman salonunda eğitim gören sporcularımızla il birinciliği müsabakalarına 10 sporcu ile 6 siklette katıldık.

Sporcularımız müsabakalarda 5 birinci (altın),3 ikinci ( gümüş ),2 üçüncü ( bronz ) madalya kazanarak okullarını temsil ettiler.

Eğitimlerine devam ettikleri okul görevlileri,müdürleri,müdür yardımcıları,öğretmenleri,onlara büyük destek olan çok değerli beden eğitimi öğretmenleri,Muaythai eğitimi aldıkları Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne teşekkür ederiz. 02-05 Mayıs 2019 tarihlerinde Samsun ilinde yapılacak olan Liseler Arası Türkiye şampiyonasında sporcularımıza başarılar dileriz.

KATILIMDA BULUNAN ÜNYE OKULLARI :

ÜNYE ATATÜRK ANADOLU LİSESİ

Gülnihal ÇARKACI-Birinci

Azra TEMİZ-Birinci

Mehmet Akif KARAGÖZ-Birinci

Merve AĞAÇ-İkinci

Kerem Alı KARAGÖZ-Üçüncü

ÜNYE ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Yavuz Selim YILDIRAN-Birinci

Abdülkadir ÇÖPOĞLU-İkinci

MUSTAFA RAKIM ANADOLU LİSESİ

Seçil ER-Birinci

UĞUR OKULLARI

Ebru GÜNEŞ-Üçüncü

ADNAN MENDERES TİCARET MESLEK LISESİ

Cemil Eren AKDEMİR-İkinci

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P