eskort samsun

ÜNYENETHABER

CHP VE İYİ PARTİDEN BEKLENEN SEÇİM HAMLESİ

CHP VE İYİ PARTİDEN BEKLENEN SEÇİM HAMLESİ
30 Mart 2019 - 1:36

Bugün seçim çalışmalarının son günü, adaylar yapmış oldukları çalışmaların meyvelerini yarın sandıkta görecekler. Türkiye’nin gözünün üzerinde olduğu Ordu’daki seçimlerde sona yaklaşıldıkça ,sandıktan çıkabilecek olası durumlar  netlik kazanmaya başladı.

GÖZLER ORDU’YA ÇEVRİLDİ

Ordu’da AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hilmi Güler ile Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı İdris Naim Şahin arasında kıyasıya bir rekabet olacak gibi . Ordu’da yeni Büyükşehir Belediye Başkanını fotofiniş belirleyebilir.

Büyükşehirde yaşanan AK Parti ve Saadet Partisi rekabetti Ünye’ye de yansımış durumda. AK Parti’nin Belediye Başkan adayı Hüseyin Tavlı ve Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Veysel İlhan arasında geçmesi düşünülen seçimlerde , Hüseyin Tavlı  önde  gibi.

CHP VE İYİ PARTİ ADAYLARI BEKLENTİNİN ALTINDA KALDILAR

CHP ve İYİ Parti’nin oluşturduğu millet ittifakının adayları ise ne Ordu’da, ne de Ünye de esemesi okumuyor. Millet ittifakı partileri seçimlere katılan adayların yetersizliğinden ikiye bölünmüş durumdalar.Adaylar kendi parti seçmenin beklentisin altında kalınca partililer başka arayışlara girdiler.

Kimi partililer Büyükşehirde İdris Naim Şahin’i desteklerken kendi adayları Mustafa Adıgüzel oldukça tepkililer.

Ünye de de durum hemen hemen aynı, genç ve başarılı aday Berkay Torunoğlu’nun şu an için tecrübesiz ve adaylığı için erken olduğunu düşünenler , AK Parti kazanmasın diye Saadet partisi’nin adayını destekleme kararı almış durumdalar.

Seçime saatler kala görünen o ki millet ittifakı beklenen hamleyi gerçekleştirecek ve  seçimi kazanamazsa da kazananların kaderini belirleyecek …

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-