eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜFK ATLETİZM’E ALTIN MADALYA ve KUPA İLE BAŞLADI

ÜFK ATLETİZM’E ALTIN MADALYA ve KUPA İLE BAŞLADI
30 Mart 2019 - 10:48

Kurulduğu günden bu yana yaklaşık beş yıldır futbol alt yapı çalışmalarını yürüten Ünye Futbol Kulübü bu sezon başında açtığı Atletizm Şubesi ile yaptığı çalışmaların meyvelerini erken almaya başladı.

Başarı ile sürdürdüğü futbol çalışmalarının yanı sıra atletizm branşında da faaliyete başlayan mavi-siyahlılar antrenör Uğur Özdemir nezaretinde katıldıkları ilk yarışmalarda madalya ve kupaları toplayarak Türkiye Finalleri’ne katılma hakkı elde etti.

Türkiye Atletizm Federasyon’u tarafından atletizm geliştirme projesi kapsamında Trabzon Akçaabat Atletizm Stadı’nda düzenlenen bölge grup puanlı atletizm yarışmalarında takım halinde birinci olan mavi-siyahlı atletler, Samsun İlkadım Atletizm Stadı’nda yapılan yarı final yarışmalarında da yine takım halinde birinciliği kimseye bırakmadılar.

Ordu İl Karma takımında koşan Ünye Fk. Atletizm kulübü sporcuları Oğuzhan Arslan, Emrullah Bayır ve Ceyda Karayiğit birinci olarak altın madalya alırken, takım halinde de şampiyon olarak kulüplerine atletizm branşında ilk kupayı kazandırmış oldular.

ÜFK Atletizm takımı 28 Nisan 2019 tarihinde Sakarya’da yapılacak Türkiye Finalleri’nde ilimizi temsil edecek

Ünye Futbol Kulübü Atletizm Antrenörü Uğur Özdemir yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Kısa bir sürede iyi bir aile olarak Ünye’de atletizmde farkındalık oluşturduğumuzu gördüm. İlk yarışmamızda Türkiye Finallerine katılma başarısı gösteren sporcularımla gurur duyuyorum. Bu başarıda payı olan anne ve babaları ile öğretmenlerine ve de kulübümüze teşekkür ederken daha güzel başarılar için daha çok çalışarak Ünye’ye finallerde de altın madalya getireceğimize inanıyorum” dedi.

Ünye Futbol Kulübü Başkanı Metin Tamtürk ise elde edilen başarıdan dolayı çok mutlu olduklarını belirtirken açıklamalarında şu ifadelere yer verdi; “Öncelikle sporcularımı ve antrenörümüzü tebrik ediyorum. Kısa bir sürede ciddi bir çalışma ile ilk deneyimimizde adımızı finallere yazdırmayı başardık. Ünye’mizde atletizm alanında bir eksiklik vardı. Bu noktada yürüttüğümüz çalışmalarımız ile resmi olarak yarışmalara da katılmaya başlamış olduk. Özellikle okullarımızdan öğrencilerini atletizm takımımıza yönlendiren öğretmen arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Her zaman söylediğim gibi Ünye’nin çocukları sporun her alanında yeteneklidir. Bizde elimizden gelen imkanlarla onlara fırsatlar sunmaya çalışıyoruz. Takımımıza Türkiye Finallerinde başarılar diliyorum” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-