eskort samsun

ÜNYENETHABER

TÜFAD Geleceğin Yıldızlarını Bir Araya Getiriyor

TÜFAD Geleceğin Yıldızlarını Bir Araya Getiriyor
30 Mart 2019 - 13:15

TÜFAD Genel Merkezinin katkılarıyla amatör kulüplerde oynayan çocukların geleceklerine katkıda bulunmak ve Milli Takım’a seçilebilmelerini sağlamak amacıyla her yıl Antalya’da düzenlenmekte olan “Geleceğin Yıldızları” organizasyonunun Ordu’daki seçmeleri tamamlandı.

13-16 Nisan tarihinde yapılacak olan “Geleceğin Yıldızları” organizasyonuna, TÜFAD Ordu Şubesi ve Ordu’daki antrenörler eşliğinde seçilen Ünye’den 5 olmak üzere Ordu genelinde toplam 12 futbolcu katılacak.

Bugün de Ünye İlçe Stadı’nda düzenlenen hazırlık maçında TÜFAD Takımı ile Ünye Futbol Kulübü karşı karşıya geldi.

Düzenlenen hazırlık maçı öncesi açıklamalarda bulunan TÜFAD Ordu Şube Başkanı Turgut Kır, Ünye Futbol Kulübü Başkanı Metin Tamtürk ve Ünye Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Aydın Kuyumcu konuşmalarında şunları ifade ettiler;

Amatör liglerde oynayan çocukların geleceğine bir ışık tutmak için çabaladıklarını ifade eden TÜFAD Ordu Şube Başkanı Turgut Kır açıklamasında şunları belirtti: “Bizler 6 yıldan beri Türkiye genelinde Geleceğin Yıldızları organizasyonunu düzenlemekteyiz. Genel merkezimizin de katkılarıyla organizasyonumuzu her yılın Nisan ayında Antalya’da yapmaktayız. Bu yıl da 13-16 Nisan arasında Geleceğin Yıldızları futbol şenliğimizi yapacağız. Bu anlamda da 2007 doğumlu çocuklarımızın Ordu seçmesini yaptık ve şuanda 12 tane futbolcumuzu seçmiş bulunmaktayız.

220 Futbolcumuz Profesyonel Liglerde

Bu organizasyondaki amacımız amatör liglerde oynayan çocuklarımızın geleceğine bir ışık tutmaktır. Bundan önceki yaptığımız organizasyonlarda 14 yaş grubunda Milli Takım’a 14 tane oyuncumuzu vermiş bulunmaktayız. 220 tane futbolcumuz da profesyonel futbol liglerindeki takımlarda futbol oynamaya devam etmektelerdir. Bugün Ünye Şehir Stadı’nda bu organizasyonun son ayaklarından biri olarak bir hazırlık maçı yapacağız. Bizi buraya davet eden stadı açan Aydın Kuyumcu Müdürümüze teşekkür ediyoruz. Bizim tek amacımız çocuklarımıza gelecekleri için katkı sağlamaktır. Ordu’daki tüm antrenörlerimize de tek tek bu seçmede katkıları olduğu için teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Bu organizasyonun çocuklar için çok önemli olduğunu belirten Ünye Futbol Kulübü Başkanı Metin Tamtürk konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Yaklaşık 6 yıldan beri devam eden bu organizasyonu bende çok önemli görüyorum. 2 yıl önce TÜFAD karmasına seçilen bir çocuğumuz Antalya’da beğenilerek bugün Trabzonspor’da forma giyiyor. Geçtiğimiz yıl yine bir çocuğumuz profesyonel futbol takımlarından davetler aldı. Bu anlamda çocuklarımıza bir şans tanımak açısından bu organizasyon çok önemlidir. Ben bu anlamda Turgut Başkanımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Bugün de buraya gelerek bizleri onurlandırdılar. İnşallah güzel bir hazırlık maçı olacaktır. Her şey Ordumuzun çocukları için.” diye konuştu.

Ünye’den de 5 tane futbolcunun Milli Takım seçmeleri için Antalya’ya gideceğini belirten Ünye Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Aydın Kuyumcu yaptığı açıklamada şunları ifade etti: “Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü olarak çeşitli branşlarda olduğu gibi futbol branşında yaptığımız çalışmalar burada güzel bir organizasyonu doğurmuş bulunmaktadır. Bu organizasyon Türkiye genelinde TÜFAD Genel Merkezi Başkanlığında Ordu Şube Başkanı Turgut Kır öncülüğünde Ordu ili genelinde yapılmaktaydı. Ordu genelinde bütün amatör spor kulüplerinin takibi yapılarak 12 tane çocuğumuz Antalya’daki futbol şenliklerine gitmeye hak kazandılar. Orada da Milli Takım seçmelerine katılabilecekler. Ünye’de de 5 tane çocuğumuz Milli Takım seçmelerine hak kazandılar. Bu projede TÜFAD Ordu Şube Başkanı Turgut Kır’ın büyük emeği vardır ve belki de çocuklarımızı gelecekte büyük kulüplerde izleyebileceğiz. Bu Müdürlüğümüz için de çok önemlidir. Bu çalışmalarda hem Ünye Futbol Kulübü Başkanı Metin Tamtürk’ü hem de TÜFAD Ordu Şube Başkanı Turgut Kır’a teşekkür ederiz.” diyerek sözlerini tamamladı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-