eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜNYE DEVLET HASTANESİ SEÇİM GÜNÜ VATANDAŞLARIN HİZMETİNDE. 

ÜNYE DEVLET HASTANESİ SEÇİM GÜNÜ VATANDAŞLARIN HİZMETİNDE. 
30 Mart 2019 - 13:17


Ünye Devlet Hastanesi Evde Bakım Hizmetleri Birimi, 31 Martta yapılacak olan yerel seçimlerde, oy kullanmak isteyen hastaları için tüm gün hizmet verecek. 
Evde Bakım Hizmetleri Biriminde kaydı bulunan ve sağlık hizmeti alan vatandaşlarla irtibata geçerek, destek isteyip istemediklerini soran birim yetkilileri, kendilerinden yardım talebinde bulunan vatandaşlar için program oluşturuyor.
Pazar günü ayrıca, Hastanede yatmakta olan vatandaşlarda düşünülerek bunun için program yapıldı. Hastanede tedaisi devam eden hastaların da oy kullanmalarının sağlanması amacıyla 2 ayrı ekip oluşturuldu.
Pazar Günü Halkımızın Hizmetindeyiz. 
Seçim günü için tüm hazırlıklarını tamamladıklarını söyleyen Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Güray Yılmaz, “Evde Sağlık Hizmetleri Birimimizden sağlık hizmeti alan vatandaşlarımızın, sağlıklı bir şekilde evlerinden alınarak, sandıklarının bulunduğu yere götürülmesi ve sonrasında yine evlerine kadar geri getirilmesi için çalışmamızı yapıyoruz. Bu konuda bizlerden yardım isteyen tüm vatandaşlarımıza, bu hizmeti vereceğiz” dedi.
6 Araç Ve 12 Personel Hizmet Verecek 
Seçim günü 2’si doktor toplam 12 sağlık personelinin 6 ayrı araçta gün boyu hizmet vereceğini söyleyen, “Ünye Devlet Hastanemiz, seçim günü için tüm hazırlıklarını tamamlamıştır. İnşallah halkımızın vatandaşlık görevlerini eksiksiz bir şekilde yapmalarını sağlayacağız. Bu konuda yardım almak isteyen vatandaşlarımız Evde Sağlık Hizmetleri Biriminin 444 33 83 numaralı telefonunun yanı sıra hastanemizin numaralı telefonunu da arayarak konu ile ilgili yardım isteyebilirler” dedi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-