eskort samsun

ÜNYENETHABER

BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI OYLARINI KULLANDILAR

BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI OYLARINI KULLANDILAR
31 Mart 2019 - 15:04

Mahalli seçimlerde oy verme işlemi bugün başladı. Ünye’de saat 07′ de başlayan oy verme işlemi saat 16’da sona erecek.Vatandaşların yanı sıra belediye başkanı adayları da sandık başlarına giderek oylarını kullandılar.

 

Büyük Birlik Partisi Ünye Belediye Başkan Adayı Yunus Zor ve eşi Eda Zor ile birlikte oyunu Saca Fatih İlk ve Ortaokul’unda 1359 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Zor yaptığı açıklamada Ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Millet İttifakı İYİ Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Berkay Torunoğlu ise eşi Asiye Torunoğlu ile birlikte oyunu Ünye Atatürk Anadolu Lisesi’nde 1011 numaralı sandıkta oylarını kullandı.

Millet İttifakı İYİ Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Berkay Torunoğlu’nu oy verme işlemi sırasında İYİ Parti Ünye İlçe Başkanı Osman Karagöz ve CHP Ünye İlçe Başkanı İsa Maral’da yalnız bırakmadı.

Saadet Partisi Ünye Belediye Başkan Adayı Veysel İlhan oyunu TOKİ Ömer Çam İlkokulu’nda 1157 numaralı sandıkta kullandı.

Cumhur İttifakı AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı eşi Hatice Tavlı ile birlikte oylarını Ünye Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 1237 numaralı sandıkta oylarını kullandı.

Başkan Adayı Hüseyin Tavlı’ya oy kullanma işleminde AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, MHP Ünye İlçe Başkanı Hacı Demir ve cumhur ittifakı üyeleri de yalnız bırakmadı.

Belediye başkan adayları oy kullanırken partililer ve birçok vatandaş eşlik etti.

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-