eskort samsun

ÜNYENETHABER

İdris Naim Şahin oyunu Ünye’de kullandı

İdris Naim Şahin oyunu Ünye’de kullandı
31 Mart 2019 - 14:51

Saadet Partisi Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin oyunu Ünye’de kullandı.

Oy kullanacağı okul bahçesinde ilgiyle karşılanan Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin’e mahalle sakinleri çiçek takdim etti. Mahalleliyle bire bir selamlaşıp sohbet eden Şahin, okuldaki sandıkları ziyaret etti.

Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin oyunu Ünye Atatürk İlkokulu’nda 1053 numaralı sandıkta kullandı.

Şahin’i oy kullanırken ise Ünye eski Belediye Başkanları Ahmet Arpacıoğlu, Osman Yurt  ve sevenleri yalnız bırakmadı.

Şahin, oy verme işleminin ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Oy ülkenin geleceğine olan inancın insanımızın kendine olan güvenin ve saygının ifadesidir. Ülke sevgisinin bir işaretidir. Bugün ilimizde ve ülkemizde insanlar oylarını kullanıyorlar. Özgür bir ortamda, değerini bilmemiz gereken bir hukuk ve demokrasi ülkesinde herkesin huzur içerisinde kullandığı bu oy hayatımızda insan olmamızın farkındalığını ve farklılığını ifade eden çok değerli bir yeri vardır. İnsanımız bu değerin farkındadır ve bende bir Türk vatandaşı, Türk Yurttaşı ve bir Ordulu olarak oyumuz biraz önce kullandım. Huzur ve güven içerisinde, ülkemizin, ilimizin, şehrimizin değerinin daha da iyi anlaşılacağı bir gün olması dileğiyle herkesi bu demokratik ve medeni davranışını içtenlikle ve saygıyla kutluyorum” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-