eskort samsun

ÜNYENETHABER

KIRAN, İSTEDİĞİ OLMAYINCA KÜSTÜ MÜ?

KIRAN, İSTEDİĞİ OLMAYINCA KÜSTÜ MÜ?
03 Nisan 2019 - 2:26

31 Mart yerel seçimlerinde Ünye’de sandıklardan %58 oy oranıyla çıkan Ak partide soğuk rüzgarlar esiyor.

Kazanılan seçimlerin ardından tebrikleri kabul eden Hüseyin Tavlı’ya, en güvendiği ismin tavır aldığı öğrendik.Taze Başkan Tavlı’ya,  Ak Parti’den Ünye Belediye Başkan Adayı olmasında  destek olan Ünyeli hemşehrisi Dış işleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran’ dan şuana kadar herhangi bir kutlama gelmemesi dikkatleri çekti.

KIRAN,TAVLI’YA TAVIR MI YAPIYOR?

Dış işleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran’ın kendi sosyal medya sitelerinden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Hilmi Güler’i kutlayıp, şuana kadar Ünye Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Tavlı ile ilgili herhangi bir kutlama mesajı yayınlamaması gözlerden kaçmadı.

Bilindiği gibi hiç gündemde yokken Hüseyin Tavlı’nın Ak Parti Belediye Başkan Adayı olması için uğraşan Yavuz Selim Kıran’ ın gayreti herkes tarafından biliniyordu. Lakin Dış işleri Bakan Yardımcısı  Kıran ile taze Belediye Başkanı Tavlı arasına bazı fikir ayrılıklarının girdiği ve Kıran’ın bazı isteklerinin yerine getirilmediğini öğrendik.

OLAYLAR ŞÜPHELERİMİZİ DOĞRULUYOR

Seçim çalışmaları boyunca Yavuz Selim Kıran’ı, Hüseyin Tavlı’nın yanında göremezken,Ünye’de ki kutlamalarda da yer almaması ve bugün yaşananlar  ikilinin aralarının bozuk olduğu yönünde  şüphelerimizi arttırdı.

Seçim çalışmaları biter bitmez mazbatasını almadan Ak Parti Ünye Belediye Başkanı ile hemşehrisi Ak Parti’li bir bürokratın arasındaki bu soğuk rüzgarların şimdiden ortaya çıkması önümüzdeki günlerde bir fırtınanın habercisi mi olacak? Bekleyip göreceğiz.

SOĞUK SAVAŞI BU KADAR ÇABUK BEKLEMİYORDUK.

Zira Dış işleri Bakan Yardımcısı  Kıran belediye başkanlarına tavır almakta antrenmanlı bir bürokrat, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’la da arasının açık olduğunu bilmeyen yoktu.

Aynı partinin iki mensubu Yavuz Selim Kıran ve Hüseyin Tavlı arasındaki bu durumun Ünye’ye ve Ak partiye vereceği zarar ortadayken ,umarız bu küslük uzun sürmez. Ünye’nin kavgaya değil hizmete ihtiyacı var.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-