eskort samsun

ÜNYENETHABER

Seçim Sonrası Altın Fiyatları Yükseldi

Seçim Sonrası Altın Fiyatları Yükseldi
05 Nisan 2019 - 2:47

CCK Kuyumculuk İşletmecisi Cüneyt Coşgunalp döviz ve altın piyasalarındaki son durumunu yatırımcılar için değerlendirdi.

Döviz ve altının haftaya dalgalanmalarla başladığını belirten Coşgunalp, yatırımcılara tüyolar verdi.

CCK Kuyumculuk İşletmecisi Cüneyt Coşgunalp sözlerinde şunları kaydetti;

Geçtiğimiz haftalardaki döviz talebi azalmaya başladı.

“Seçim öncesi yaptığımız analizlerde döviz fiyatlarının dalgalanacağını ve bu dalga boyunun 5,65 ve 5,75 arasında olabileceğini söylemiştik. Varsayımlarımız doğru çıktı. Döviz kendi mecrası içinde 5,68 veya 5,72 alanına kadar dalgalanarak geçtiğimiz Cuma günü böyle kapanmıştı. Seçim sonuçlarıyla beraber dün sabah itibarıyla önce 5,65 – 5,68 ve akabinde 5,60 altında 5,55 – 5,80 fiyat oluşumları gerçekleşti. Bu gün itibarıyla 5,52 ve 5,54 arasında devam ediyor.  Geçtiğimiz haftalardaki döviz talebi azalmaya başladı.

Bugün itibariyle çeyrek altın 385, 24 ayar gram altın 230, Cumhuriyet altını ise 1550 TL’den satılmaktadır.

Altın tarafında özellikle gram altın ons fiyatlarında gevşemesi ile 230 TL’nin altına satış işaretleri var. Bugün itibariyle çeyrek altın 385, 24 ayar gram altın 230, Cumhuriyet altını ise 1550 TL’den satılmaktadır. Tahminen bu haftayı ufak dalgalanmalarla geçireceğizdir. Ekonomideki bir sorunun devam etmesi ve özellikle de Cumhurbaşkanımızın da demesi sebebiyle hükümetin önceliği ekonomik program olacaktır. Tüm piyasalarda bir ekonomik dalgalanma, para azlığı ve geri ödemede Finansbank zorluğu yaşanmaktadır. Tahmin ediyoruz ki özelikle Ocak ve Haziran ayların sonunda bu daralmalar yazın turizm ve dışarıdan gelecek turizmcilerin dövizleri ile beraber genişlemeler olacaktır.”

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-