eskort samsun

ÜNYENETHABER

ATLETLER ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

ATLETLER ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
02 Nisan 2019 - 18:10

Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Ünye Mürüvvet Vidinli Halk Eğitim Merkezi bünyesinde ücretsiz olarak devam eden atletizm kurslarında geleceğin Milli atletleri yetişiyor.

Ünye stadında eğitimlerine devam eden sporcular, alanında uzman antrenör Uğur Özdemir eşliğinde 28 Nisan’da Sakarya’da gerçekleşecek olan Türkiye Finallerine hazırlanıyor.

Stadta gerçekleşen antrenmanda sporcuları ziyaret eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu, antrenman sonrası sporcularla bol bol sohbet etti.

Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu sözlerinde şunları kaydetti;

“Sizlerin her zaman yanındayız. Devletimiz adına ben sizleri ara ara takip ediyorum. Burada antrenman hocanıza da çok teşekkür ederim. Gerçekten özveriyle her zaman sizin yanınızda ve sizin için her şeyi yapan bir antrenörünüz var. Bu anlamda da çok şanslısınız. Antrenörünüz, özellikle de atletizm branşında da kendisi çok donanımlı bir büyüğümüzdür. Sizlerin 1 yıldır çalışmalarınızı takip ediyoruz. İl derecesi, Anadolu Yıldızlar derecesinde ve Türkiye finallerinde de sizlerin başarılarını duyuyoruz. Tabi bu anlamda sizlerin eğitim hayatında başarılar diliyoruz.

Atletizmi,  genç yaşınızda veya anne ve baba olduğunuzda da devam ettirin. Atletizm olmazsa başka bir spor olur ama mutlaka hayatınızda spor olsun. Bu sporun fiziksel ve bedensel anlamda, yetişmenizde size çok katkısı olacağından eminim. Bu katkıyı siz zaman içerisinde göreceksiniz. Spor Bakanlığımızın, Spor Müdürlüğümüzün ve Ünye Kaymakamımızın her zaman sizin yanınızda olduğunu bilin. Sizin yapacağınız grup antrenmanları arasında gelip sizi ziyaret edeceğim. Sizin her zaman arkanızdayım ve size başarılar diliyorum.”

Ünye Mürüvvet Vidinli Halk Eğitim Merkezi Antrenörü ve Beden Eğitimi Öğretmeni Uğur Özdemir ise;

2018-2019 eğitim öğretim yılında Ünye’de bir yapılanma çalışmaları yaptık. İlçe Spor Müdürümüz, İlçe Milli Eğitim Müdürü, UFK Spor Kulübü ve statta yapılan çalışmalarda, atletizm bünyesinde Ünye’de şu an toplam 80 tane öğrenci çalışmaları geliyor. Aynı zamanda ben milli takım antrenman antrenörlüğü yapıyorum. İlk yarışmalarda Ordu’da 10 tane sporcumuz kendi branşlarında şampiyon oldu. O şampiyon sporcularımızı Trabzon’da 23-24 Mart’ta yapılan yarışmalarda, hem küçük kızlarda, Yıldız kızlarda hem de Yıldız erkeklerde şampiyon oldular. Ve arkasından Krosta Ünye federasyonun düzenlediği bir yarışmayı aldık. Birincilik testinde o yarışmayı yaptık. Krosta sporcularımız karma takımlarını girdiler. Oradan da  28 Mart’ta Samsun’a krosta  şampiyon oldular. Şampiyon olduktan sonra Türkiye finallerinde 28 Nisan’da Sakarya’da yapılacak finallere katılacağız.” diye konuştu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-