eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Başarılı Judocular Kuyumcu’yu Ziyaret Etti

Başarılı Judocular Kuyumcu’yu Ziyaret Etti
04 Nisan 2019 - 1:51

2018-2019 yılı Okul Sporları Gençler Anadolu Yıldızlar Müsabakası,  Rize’de gerçekleşti.

10-11 Mart tarihinde düzenlenen yarışmaya Ünye’den biri kız biri erkek olmak üzere 2 sporcu katıldı.

Şampiyonada Ünyeli bayan sporcu Gülsüm Ağaç 70 kiloda  birinci oldu. Erkeklerden ise Asım Bulat 66 kilogramda  birinci oldu.

 Başarılı sporcular ve Antrenörleri Suat Akman, sevinçlerini paylaşmak üzere Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu’yu makamında ziyaret ettiler.

Gençlik Spor ve İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu sevincini şu sözlerle ifade etti;

“2018-2019 Eğitim ve öğretim yılı boyunca kulüp bazında ve okul bazında bir yıl yapılan sportif çalışmalarımızda Ünye İlçesi olarak diğer branşlardan aldığımız başarılardan sonra judo branşında da il dereceleri ve grup dereceleri yaptık. Kulüplerde Anadolu Yıldızları grup müsabakalarına katılacak çocuklarımız ve Yıldızlar Türkiye Şampiyonuna katılacak judocu çocuklarımız var. Antrenörümüz nezaretinde İlçe Spor Müdürlüğümüzü ziyarete gelmişlerdir. Bu ziyarette bizleri başarılarını ve becerilerini paylaşmak için ziyaret eden çocukları sportif ve eğitim hayatlarında başarılar diliyorum. Çocuklarımız İlçe Spor Müdürlüğü, İl Müdürlüğü ve Ünye Kaymakamlığımız olarak bizleri çok gururlandırdılar. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi sportif ve eğitim hayatlarında kendi gelişimlerini takip etmek neticesiyle antrenör nezaretinde Ünye’ye bu başarıyı getirdikleri için bizde İlçe Müdürü olarak mutluluk duymaktayız. İl Spor Müdürlüğü, Kaymakamlık, Gençlik Spor ve İlçe Müdürlüğü ve Spor Bakanlığı olarak her zaman kendilerinin yanlarındayız. Bundan sonra ki katılacakları yarışmalarda kendilerine hayırlı yolculuklar diliyorum.”

Ünye Gençlik ve Spor Müdürlüğünde Judo Antrenörü Suat Akman;

“10,11.03.2019 tarihlerinde Rize’de yapılan Anadolu Yıldızlar Müsabakasında Ünye’den iki öğrencimizle katılım sağladık. 66 kiloda Asım Bolat grup müsabakalarında 1. Gülsüm Ağaç 70 kiloda 1. Olarak yarı finale katılmaya hak kazandılar. Yozgat’ta düzenlenen okul sporları Yıldızlar Grup müsabakasında 63 kiloda Gülsüm Ağaç 1. olup 30-42 kiloda da Galip Yılmaz 3. Olarak okul sporları Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştır”dedi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P