eskort samsun

ÜNYENETHABER

İki Okul Doğa İçin El Ele Verdi

İki Okul Doğa İçin El Ele Verdi
05 Nisan 2019 - 13:12

Ünye Sınav Koleji ve Ünye Cumhuriyet İlkokulu Hamilik Projesi kapsamında önemli bir proje için bir araya geldi.

“0 Atık” ve Ünye ile Ordu ilinin doğal güzelliklerini bir araya getiren “Ünye’den Ordu’ya Geleceğimiz İçin” isimli proje ile çocuklara ve yetişkinlere doğayı korumayı ve bu noktada farkındalık yaratmak amaçlandı.

Pazartesi günü Ünye Meydanı’nda startı verilecek projede promosyon olarak çeşitli tarihi ve doğal güzellikleri barındıran bez çantalar dağıtılacak.

İki okul, projenin tanıtımı amacıyla Ünye Sınav Koleji’nde kahvaltı programında basın mensuplarıyla bir araya geldi ve Ünye Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Kemal Öztürk proje ile ilgili yaptığı açıklamada şunları ifade etti;

Ünye Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Kemal Öztürk: “Bugün Ünye Sınav Koleji ile Cumhuriyet İlkokulu’nun, Milli Eğitim Bakanlığımızın Özel Eğitim Kurumları Genel Müdürlüğünün tüm Türkiye genelindeki özel kurumlarla resmi okulların karşılıklı Hamilik Projesi kapsamında yürütülen projenin tanıtımı için buradayız. Projemizin ana teması “0 Atık”’dır. Tüm Türkiye’de uygulanan bu projeye bizde öğrencilerimizin daha küçük yaşlarda bu duyarlılığı ilke edinmesi kapsamında bu projeyi oluşturduk. Projemizin merkezinde hem bu proje, hem de doğal güzellikleri koruma ve tanıtma adına turizm de yer alacaktır.

Pazartesi Günü Projemizi Başlatacağız

Bizler geleceğin gençlerini ülkemizi seven ve aynı zamanda koruyan çocuklar olarak yetiştirmek istiyoruz. Bu noktada “Ünye’den Ordu’ya Geleceğimiz İçin” isimli projemizi bugün itibariyle tanıtıyoruz. Pazartesi günü de Cumhuriyet İlkokulu’ndan başlayacağız ve Ünye Meydanı’nda da projemizin startını bir açıklamayla vereceğiz. Doğa hepimizin ve çocuklarımızı küçük yaşlarda doğayla iç içe yetiştirerek onları doğa sevgisiyle büyütmemiz gerekmektedir.

Ünye’den Ordu’ya Farkındalık Yaratmak İstiyoruz

Ünyemizin tarihi ve doğal güzelliklerini içeren resimler ortaya koyduk. Ordu genelinde 20 farklı resim seçtik ve bunları çantalarımıza basarak tanıtım amaçlı kullanacağız. Çantamızda doğa rengini ortaya çıkarttık. Bez çanta kullanarak da poşet kullanımını azaltma noktasında bir seçim yaptık. İnşallah projemizin son halini Ünye Meydan’da promosyon çantalarımızı da dağıtarak Ünye’den Ordu’ya bir farkındalık oluşturmak istiyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-