eskort samsun

ÜNYENETHABER

>
Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye 1957 Spor, Ladik’de Puan Arıyor

Ünye 1957 Spor, Ladik’de Puan Arıyor
07 Nisan 2019 - 0:55

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup’ta averajla 3. sırada bulunan Ünye 1957 Spor deplasmanda Ladik Belediyespor ile karşı karşıya geliyor. Ladik İlçe Stadı’nda oynanacak maç saat 15.00’te başlayacak ve Ünye Moda Tv ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

 

Bal Liginde artık yavaş yavaş sona gelinirken grupta averajla 3. sırada son 3 haftaya giren Ünye 1957 Spor, deplasmanda Ladik Belediyespor’a konuk oluyor. Ligde doğrudan kalmak adına son 3 maçından en az bir galibiyet kazanmanın hesaplarını yapan Ünye 1957 Spor, kendisi gibi ligde doğrudan kalma savaşı veren Ladik Belediyespor deplasmanından puanla dönme mücadelesi verecek.

Ladik İlçe Stadı’nda oynanacak maç saat 15.00’te başlayacak ve mücadeleyi Kahramanmaraş bölgesi hakemlerinden Ahmet Cengiz Gök yönetecek. Maçın yardımcı hakemleri ise Sinan Sümbül ve Mustafa Ateş. Maçın 4. hakemi ise Serkan Gürbüz.

Mücadeleden en az 1 puanla dönmek isteyen Ünye 1957 Spor, Cumartesi günü Samsun Kavak ilçesinde kamp yapacağı otele gitti ve maç saatini beklemeye başladı. Teknik Sorumlu Çağlar Çakır, hafta içi maç hazırlıkları sırasında yaptığı açıklamada ligde doğrudan kalma adına son 3 maça çıkacaklarını, bu maçlardan en iyi skorlarla ayrılarak sezonu arzu ettikleri yerde bitireceklerini ifade etmişti.

Ladik dişli rakip

Ünye 1957 Spor’un rakibi Ladik Belediyespor grubun ikinci yarıda Çarşambaspor’dan sonra en fazla puan toplayan takım olma özelliğini koruyor. Ligin ikinci yarısına kötü başlayan ve üst üste zayıf rakiplerine karşı beraberlikle aldıktan sonra Sungurlu deplasmanından yenilgi ile dönen Ladik Belediyespor 3 maçlık kayıpların ardından çıkışa geçmişti. Sungurlu Belediyespor yenilgisinden sonra 3 maçlık galibiyet serisini Çarşambaspor ile 2-2 berabere kalarak bozan Ladik temsilcisi hemen sonrasında ise Yeni Amasyaspor ve Yozgatspor 1959 FK’yı mağlup ederek tekrar çıkışa geçti. Aynı çıkışı Ünye 1957 Spor karşısında sürdürmek isteyen Ladik Belediyespor maçtan galibiyetle ayrılmanın hesabını yapıyor.

Ünye 1957 Spor, ligin ikinci yarısında 14 puan toplayarak yoluna devam ederken ilk yarıda 3-1 galip geldiği Ladik Belediyespor karşısında rövanşı kaybetmek istemiyor. Maçtan en az bir beraberlikle ayrılmak isteyen yeşil-beyazlılar alacağı puanlarla kalan son iki maçına rahat çıkacak.

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P