eskort samsun

ÜNYENETHABER

İlim Ve Fikir Gönüllüleri Derneğinden Çakır Medya’ya Ziyaret

İlim Ve Fikir Gönüllüleri Derneğinden Çakır Medya’ya Ziyaret
07 Nisan 2019 - 1:32

İlim Ve Fikir Gönüllüleri Derneğinden Çakır Medyaya ziyaret. Ünye de uzun yıllardır faaliyet gösteren başta gençlerimiz değerlerimiz projesi olmak üzere bir çok projeye imza atan Ünye İlim Ve Fikir Gönüllüleri Derneği Başkanı Orhan Güler ve öğrenciler Çakır Medyayı ziyaret ettiler.

Cihan Çakır’la görüşen  Güler dernek hakkında bilgiler verdi. ”Dernek bünyesinde öğrencilere psikolojik danışmalık şeklinde dini dersler vermeye devam ediyoruz. İlahili makam, ezan derslerimiz devam ediyor. Aynı şekilde Üniversite sınavına hazırlanan gençlerimiz de gelip derslerini çalışabiliyorlar.

Dernek bünyesinde yatakhanemizde yatılı öğrencilerimiz de var. Bunların içinde Üniversiteye giden, Üniversiteye ve diğer meslek gruplarına hazırlanan öğrenciler yer alıyor

Orhan Güler “Her şey Ünye için diyerek yola çıktık ve her şey Ünye için olsun istiyoruz. Gençlerimiz Ünye için yetişsin. İlim ve Fikir Gönüllüleri Derneği, büyük azimle gençliğe yol göstermeye devam ediyoruz.

Ben şahsım olarak dernek haricinde, devletin görevlendirmesiyle yurt dışında din görevlisi olarak görevlendirildim. Orada da aynı şekilde gençlerle beraber olmaya çalışıyoruz. Gençlik nerede ben oradayım ”dedi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-