eskort samsun

ÜNYENETHABER

“Biz Hizmetin, Birlikteliğin, Kardeşliğin Adresiyiz”

“Biz Hizmetin, Birlikteliğin, Kardeşliğin Adresiyiz”
30 Nisan 2015 - 18:21

f

Başkan Çamyar Çalışmaları Yerinde İnceledi

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar Ünye Belediyesince Yapılan Çalışmaları yerinde incelemek ve mahalle sakinleriyle görüşmek için yapmış olduğu gezilerden birini de Çiğdem Mahallesine gerçekleştirdi.  Çiğdem Mahallesinde Ünye Belediyesi tarafından yapımı bitirilen 35 Metrelik Perde duvar çalışması ve 2000 metrelik yol yapım çalışmasını yerinde inceleyen Başkan Çamyar daha sonra yapılacak çalışmalar ile ilgili teknik ekibinden bilgi aldı.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar Çiğdem Mahallesinde Yapılan çalışmaları İncelerken Çiğdem Mahalle Muhtarı Osman Demir ve mahalle sakinleri yalnız bırakmazken çalışmalardan oldukça memnun kaldığını ifade eden Osman Demir çalışmalarla ilgili şu ifadeleri kullandı.

‘’Belediye başkanımıza ve tüm çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Mahallemizde yağan yağmurdan dolayı heyelan gerçekleşti ve yollarımızda kayma meydana geldi. Ünye Belediyemiz Anında müdahale ederek yollarımızı açtı  beton duvar çekildi. Yol çalışmalarımız da devam ediyor. Ben emeği geçen çalışan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.’’

Biz Hizmetin, Birlikteliğin, Kardeşliğin Adresiyiz

Çiğdem mahallesi muhtarı Osman Demirin ardından söz alan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar çalışmalarla ilgili ‘’Ünye Belediyesi 1 yıllık görev süresi içerisinde yapılanma sürecini tamamladık. Bu zaman diliminden sonra özellikle durmak yok yola devam dediğimiz sezon olacak. 9 ayda 9 milyonluk yol projesi ile ilgili startımızı vermiş bulunuyoruz. Çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Çiğdem mahallemizde gene bu hizmetlerden nasibini alan mahallelerimizden bir tanesi. 35 metrelik perde duvar çalışmasını bitirdik. Gene mahallemize 2000 m bir çalışmayı bugün neticelendirmiş olacağız. 85 mahallemizin tamamında bu ve benzeri çalışmalar özellikle yol çalışmalarımız hızlıca devam edecek.

Kültür merkezi Yapımında Sona Yaklaştık

Ünye merkez ile ilgili de büyük projelere imza atma noktasında emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Belediye sinemamız ve kültür sarayımız ile ilgili yıkımı ile kentsel dönüşüm projemiz hızlı bir şekilde devam ediyor. Pazar yerine bugünden itibaren kültür bakanlığımızla görüşlerimiz devam ederken Kültür sarayı yapımı çalışmalarıyla ilgili yazımız elimize ulaştı. Yer tahsisini yapacağız. Sonra ihalesine çıkılıp kültür sarayı yapımı çalışmasına başlanmış olunacak. Gençlik merkezi yapımı ilgili, gençlik spor bakanımızdan bir ekip randevumuz olacak bu görüşmemizde Yer tahsisi ile ilgili bir çalışmamız olacak. Her koldan belediyemiz çalışmalarına devam ediyoruz. Biz hizmetin, birlikteliğin, kardeşin adresiyiz. Dolayısı ile bütün muhtarlarımız ile el ele kol kola olduktan sonra inşallah 85 mahallemizin tamamında güzel çalışmalara birlikte imza atıyor olacağız.

1350 Kilometrelik Yola Ağına Sahibiz

Ünye alan itibari ile baktığımızda 85 mahallesi olan 1350 kilometrelik yol ağı olan ve Türkiye’deki birçok ilden büyük alana sahip bir ilçe. Son zamanlarda yağmur ve selden olumsuz etkilenen yollarımızdan bir tanesini daha yaparak gerekli tedbirlerimizi aldık. Burası heyelan ve selden etkilenen mahallemizden bir tanesiydi. Bizler ise bozulan ve heyelan olan yerlere anında müdahale ederek çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Çiğdem mahallemize 270 ton malzeme kullanarak Ünye’mize yakışır hale getirdik’’ dedi.

Çalışmaları gezdikten sonra mahalle halkıyla buluşan Başkan Çamyar 7 Haziran seçimleri için mahallelilerden ak parti adına destek isterken Başkan Çamyar ‘’Bu birlikteliğimiz ve kardeşlik ruhumuz, bir birimizin koluna girip, beraberce yol arkadaşlığımız devam ettiği müddetçe inanın bu topraklar kini, nefreti, fitne fesattı barındırmayacaktır. Önümüzde bir genel seçim geliyor. Bu dönem içerisinde de birlik beraberlik içerisinde bu zamana kadar Sayın Cumhurbaşkanımız la yürüdüğümüz yolu bundan sonra gene onun can yoldaşı ekip arkadaşı Başbakanımız Ahmet Davutoğlu hocamızla beraber yürümek sureti ile hizmetlerimizin devamı için Türkiye’nin ahengi bozulmaması için devam ettirmemiz gerekiyor.  Birlik beraberliğimizin devam etmesi için tekrar biz 7 Haziranda destek isterken. Bugünkü ev sahipliğiniz için sizlerden çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-