eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye Beşiktaş Futbol Okulu’nun Açılışı Futbol Müsabakasıyla Yapıldı

Ünye Beşiktaş Futbol Okulu’nun Açılışı Futbol Müsabakasıyla Yapıldı
09 Nisan 2019 - 18:26

Ünye Beşiktaş Futbol Okulu Ünye Şehir Stadı’nda düzenlenen futbol karşılaşmasıyla açıldı.

Ünye Belediye Başkanlığı,Kaymakamlık,Ünye 1957 Spor ve Ünye Beşiktaş Futbol Okulunun Ortaklaşa Organize Ettiği Beşiktaş Yaz Okulu Düzenlenen gösteri müsabakasıyla açıldı.

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney,Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye Cumhuriyet  Baş Savcısı Soner  Aygün, Ünye Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Aydın Kuyumcu ve Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Gürel’in boy gösterdiği müsabakaya eski futbolcu Tanju Çolak da katıldı.

Maç sonunda düzenlenen organizasyonla ilgili yapılan açıklamalar şu şekilde oldu;

Ünye  Kaymakamı  Ümit Hüseyin Güney : “Futbol toplumumuzun,özellikte gençler tarafından takip edilen bir spor dalıdır. Futbolun gelişmesi  için Türkiye’nin bütün takımlarının alt yapılarının desteklenmesi gerekiyor yetenekli sporcularımızın en iyi şekilde çocukluktan başlayarak ,yetiştirilerek takımlara kazandırılması gerekiyor.Ünye Ordu bölgesi de bugüne kadar çok sayıda yeteneğin keşfedildiği ,yetiştirildiği futbulun yeteneği çok olduğu bir bölgedir. Buradaki açılacak futbol okulu ben inanıyorum ki birçok genç yetenek keşfedilecektir.Sadece yetenekler değil sporu bir eğitim olarak en başta benimsiyoruz açılan bu spor okulunda çocuklarımız herşeyden önce sportif anlamda eğitilerek sağlıklı, kendine güvenen bireyler olarak topluma katılacak inşallah burda da bu konuda güzel çalışmalar bekliyoruz.” diye konuştu.

Ünye  Cumhuriyet  Baş Savcısı Soner  Aygün: “Ünye Beşiktaş spor kulübüne bu gün güzel bir organizasyon gerçekleştirdiği için teşekkür ediyoruz.Ünye’nin bu güzel gününde güzel insanlarla bir araya geldik güzel bir maç gerçekleşti.Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum .”dedi.

Beşiktaş’ın Eski Başkanı Fikret Orman’ın Eski Danışmanı Yılmaz CanPolat:“Beşiktaş’ı Türkiye’nin her tarafına yetiştirmeye çalışıyoruz.Burda ilk önce sayın Kaymakamımıza,Belediye Başkanımıza ve Ünye halkına teşekkür ederim.”diyerek sözlerini tamamladı.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P