eskort samsun

ÜNYENETHABER

Kız Meslekten 10. Kez Kan Bağışı Kampanyası

Kız Meslekten 10. Kez Kan Bağışı Kampanyası
10 Nisan 2019 - 11:24

Ünye Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından 2014 yılından bu yana düzenlenen geleneksel kan bağış kampanyasının bugün 10’uncusu gerçekleşti.

Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen kan bağışı organizasyonunda şu ana kadar 150 ünite kan toplanırken, kapanışla birlikte bu sayının 500 ünite kan olması bekleniyor

Organizasyona Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve vatandaşlar katıldı.

Organizasyonda açıklamalarda bulunan Ordu Kızılay Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Ünal Keskinoğlu, Ünye Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ayşe Akyol ve Arif Nihat Asya Edebiyat Öğretmeni Refahattin Kara şunları ifade ettiler;

Ordu Kan Bağış Merkezi Müdürü Ünal Keskinoğlu;

“Düzenli bir şekilde kan bağışı çalışmalarına devam ediyoruz. Bugün Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi her zaman ki gibi bize destek oluyorlar. Öğrenci arkadaşlarımız ailelerini, arkadaşlarını ve komşularını getirdiler. Bugün çok yoğun bir katılım var. İnşallah verimli bir kan bağış kampanyasını gerçekleştireceğiz.  Bizlere bu konuda yardımcı olan Müdüre hanıma, Refahattin Hocamıza ve Arif Nihat Asya okuluna teşekkürlerimi sunuyorum.   Tüm hasta ve hasta yakınları adına bağışlanan kanlar için teşekkür ediyorum. Bugün başkası için lazım olan kan, yarın bizler için lazım olabilir. Herkese daha duyarlı olmaya, kan bağışında bulunmaya davet ediyorum.”

Arif Nihat Asya Edebiyat Öğretmeni Refahattin Kara;

“Okulumuzun düzenlediği 10. Kan bağışı kampanyası, bu kampanya okulumuzda artık bir gelenek hale geldi. Bu kampanyayı Türkiye’de 9 okul ile beraber gerçekleştireceğiz bütün hazırlıklarımızı yaptık ve bütün eğitim çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Allah’ın izniyle bugün bereketli bir kan bağışı düzenlemiş olacağız.”

Arif Nihat Asya Okul Müdürü Ayşe Akyol;

“İlk başladığımızda birinci ayımızda “kan bağışı, can bağışı” diye yola çıkmıştık. Amacımız bu konuda öğrencilerimize ve velilerimize erken yaşta duyarlı hale getirmek. Sosyal Sorumluk proje kapsamında işe başladık. Geleneksel hale getirdik. Öğrencilerimiz bu işe çok gönül verdiler hem kendileri kan bağışında bulunuyorlar hem de velilerimiz bu konuda duyarlı davranıyorlar. Bugün 10 Nisan Polis günü bugünkü hem Eğitiminki projesi kapsamında organize etmişti. Bugünkü bağışlarımızı polislerimize armağan ediyoruz. Emek veren öğretmen, öğrenci ve velilerimi de teşekkür ediyorum. biz bu işe gönlümüzü veriyoruz ama sağ olsun Kızılay ekibimizde canla başla çalışıyorlar. İnşallah hastalarımıza ve ihtiyaca olanlara derman olsun.”

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-