eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye’de Bugün Vefat Edenler

Ünye’de Bugün Vefat Edenler
10 Nisan 2019 - 11:17

10.04.2019

Ahmet Helvacı Vefat Etmiştir.

Erenyurt Kocahisar mahallesinden merhum Hasan Helvacı’nın oğlu, Osman Helvacı’nın kardeşi, Oktay, Abdulkadir, Abdulfettah ve Ufuk Helvacı kardeşlerinin babası Ahmet Helvacı vefat etmiştir.

Cenaze namazı bugün ikindi namazına müteakiben Erenyurt Kocahisar Aşağı camide kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

Ayşe Şişman Vefat Etmiştir.

Kaledere mahallesinden merhum Hasan Şişman’ın eşi, Bediha, Saliha, Mehmet ve Adem Şişman kardeşlerinin anneleri Ayşe Şişman vefat etmiştir.

Cenaze namazı bugün öğle namazına müteakiben Merkez büyük camide kılındıktan sonra Erenyurt aile kabristanlığına defnedilecektir.

Sahime Alparslan Vefat Etmiştir.

Sakarlı Merkez mahallesinden merhum Hacı Asaklı Selahattin Alparslan’ın eşi , Ali, Ahmet, Alaattin ve Fadime Alparslan kardeşlerinin anneleri Hacı Sahime Alparslan vefat etmiştir.

Cenaze namazı yarın öğle namazına müteakiben Sakarlı camide kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

Yaşar Vural Vefat Etmiştir.

Yazkonağı Şıhlı mahallesinden merhum Ahmet Vural’ın oğlu, Dursun Vural’ın ağabeyi,  Hüseyin ve İsmail Vural kardeşlerinin babaları Yaşar Vural vefat etmiştir.

Cenaze namazı bugün öğle namazına müteakiben Yazkonağı  Şıhlı camisinde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-