eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye’de Bugün Vefat Edenler

Ünye’de Bugün Vefat Edenler
12 Nisan 2019 - 10:43

12.04.2019

Harun KAYAALTI Vefat Etti

Çiğdem mahallesinden Merhum Hacı Osman Kayaaltı’nın torunu, Mehmet Kayaaltı’nın oğlu, İsmail ve Mustafa Kayaaltı’nın yeğeni, Erdoğan, Zeki ve İsa Kayaaltı’nın kardeşi Harun Kayaaltı vefat etmiştir.

Cenaze namazı bugün Cuma namazına müteakip Çiğdem Mahallesi Merkez Cami’de kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

Abdullah KARACA Vefat Etti

Aslen Çarşambalı Merhum Hamdi Karaca’nın oğlu, Merhum Osman Çavuş’un damadı, Hatice Karaca’nın eşi, Derya, Çiğdemi Sevda ve Osman Karaca’nın babaları Abdullah Karaca vefat etmiştir.

Cenaze namazı bugün öğle namazına müteakip Merkez Büyük Cami’de kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

Nevzat TÜRKOĞLU Vefat Etti

Merhum Akif Türkoğlu’nun oğlu, Merhum Reşat Türkoğlu’nun kardeşi, Ogün ve Okan Türkoğlu kardeşlerin babaları, Ünye Sosyal Güvenlik Müdürlüğü personeli Nevzat Türkoğlu vefat etmiştir.

Cenaze namazı bugün Cuma namazına müteakip Akkuş Seferli Merkez Cami’de kılındıktan sonra Seferli aile kabristanlığına defnedilecektir.

Hatice ÇİL Vefat Etti

Aslen Nurettin Mahallesi Karaarmut Mevkiinden Merhum Ali Çil’in eşi, Cihan, İlhan ve Anıl Çil kardeşlerin anneleri, Merhum İsmail Gümüş’ün kızı, Arslan, Hasan, Yusuf ve Ömer kardeşlerin kızkardeşleri Hacı Hatice Çil vefat etmiştir.

Cenaze namazı bugün Cuma namazına müteakip Merkez Büyük Cami’de kılındıktan sonra Nurettin Mahallesi Karaarmut Mevkiindeki aile kabristanlığına defnedilecektir.

Hacı Zahiye İŞÇİ Vefat Etti

Yenikent Kıran Mahallesinden Merhum Mevlüt İşçi’nin eşi, Enver İşçi’nin annesi, Remzi ve Yaşar Kıran kardeşlerin ablaları, Orhan Özbaş’ın anneannesi Hacı Zahiye İşçi vefat etmiştir.

Cenaze namazı bugün Cuma namazına müteakip Merkez Büyük Cami’de kılındıktan sonra Tekkiraz Kabadirek Mahallesindeki aile kabristanlığına defnedilecektir.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-