eskort samsun

ÜNYENETHABER

Şampiyonluk İçin Denizli’ye Gittiler

Şampiyonluk  İçin Denizli’ye Gittiler
12 Nisan 2019 - 12:20

Ünye  Puset Polvan Ortaokulu halk oyunları ekibi yıldızlar Türkiye şampiyonası için Denizli gitti.Trabzon´da düzenlenen Halk Oyunları Bölge yarışmalarında 1. olarak Ünye’ye gurur yaşatan Ünye  Puset Polvan Ortaokulu halk oyunları ekibi yeni bir başarı için ter dökecek.

PUSET POLVAN ORTAOKULU EN İYİLER ARASINDA 

Türkiye’nin en iyi halk oyunları takımları ,Okul Sporları Halk Oyunları Yıldızlar Türkiye Şampiyonası 13 Nisan Cumartesi günü Denizli’de yarışacaklar.Düzenlemeli kategoride 12 takım, düzenlemesiz kategoride 16 takım olmak üzere toplamda 500 sporcunun yarışacağı turnuva ,13 Nisan Cumartesi günü Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda başlıyor.

Bölge şampiyonaları ve yarı final yarışmalarında  birbirinden yetenekli sporcuları geçerek finale kadar gelmeyi başaran hepsi de birbirinden iddialı takımların arasında  Ünye  Puset Polvan Ortaokulu halk oyunları ekibi de yer alıyor.

HALK OYUNLARI EKİBİNİ İLÇE MÜDÜRÜ YOLCU ETTİ

İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür TOKGÖZ ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü  Bahri ASLIŞEN,   Türkiye Şampiyonasına katılmak üzere Denizli’ye giden Puset Polvan Ortaokulu Halk Oyunları ekibini uğurladılar. Türkiye Şampiyonasında Puset Polvan Ortaokulu Halk Oyunları ekibine ,Okul Müdürü Adem Beşliye ve folklor hocası Anıl Sinan Akkan’a başarılar dilediler.

13 Nisan Cumartesi günü start alacak Okul Sporları Halk Oyunları Yıldızlar Türkiye Şampiyonası için Denizliye giden ekip, Pamukkale başta olmak üzere Denizli’nin tarihi ,kültürel ve doğa güzelliklerini gezerek moral depoluyorlar.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-