eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye’nin Atletizm Takımı Türkiye Finallerine Katılmak İçin Yarışacak

Ünye’nin Atletizm Takımı Türkiye Finallerine Katılmak İçin Yarışacak
12 Nisan 2019 - 17:29

Şuana kadar elde ettiği bir çok başarıyla Ünye’yi gururlandıran Ünye Futbol Kulübü Atletizm Şubesi sporcularının yeni hedefi Türkiye Şampiyonası’na katılabilmek.

22-23-24 Mart tarihlerinde Trabzon’da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Atletizm Yarışmalarında  takım halinde bölge şampiyonu olan Ünye Atletizm Takımı, 13-14 Nisan tarihlerinde Samsun’da yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi Yarı Finali yarışmaları için hazırlıklarını tamamladı.

Ordu, Trabzon, Giresun, Karabük, Bolu, Zonguldak, Sivas, Erzincan, Samsun, Artvin, Rize ve Tokat illeri takımlarının katılacak olduğu Yarı Final müsabakalarında ilk üçe giren ferdi sporcular ve takımlar 17-18 Mayıs tarihinde Mersin’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanacak.

Atletizm alanında başarılara devam etmek istediklerini belirten Atletizm Takımı Antrenörü Uğur Özdemir açıklamasında şunları ifade etti;

Atletizm Takımı Antrenörü Uğur Özdemir: “Şuana kadar bir çok yarışmaya katıldık ve sporcularımızla güzel dereceler alarak Ünye’yi gururlandırdık. Trabzon’da kazandığımız başarının ardından antrenmanlarımıza hız kesmeden Samsun’da yapılacak olan yarı finallere çok iyi bir şekilde hazırlandık. İnşallah yarı finallerde sporcularımız yine ellerinden geleni yaparak güzel sonuçlar alıp Türkiye Şampiyonası’na katılacaklardır. Bu başarıları almamızda bizlere desteklerini esirgemeyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, İlçe Spor Müdürümüze, Ünye Mürüvvet Vidinli Halk Eğitim Merkezimize, kulübümüze, sporcularımıza ve velilerimize çok teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-