eskort samsun

ÜNYENETHABER

YEDAŞ’da Görev Değişimi Aile Yemeğinde Gerçekleşti

YEDAŞ’da Görev Değişimi Aile Yemeğinde Gerçekleşti
13 Nisan 2019 - 18:09

YEDAŞ ailesi akşam yemeği programında bir araya geldi.

YEDAŞ ailesi, YEDAŞ’da 30 yıl İşletme Müdürü olarak görev yapan ve emekli olan Ali Kemal Yılmaz’a veda, Yılmaz’ın yerine göreve başlayan Niyazi Bilgi’ye de hoş geldin programında bir araya geldi.

Programa eski YEDAŞ Ordu İl Koordinatörü Ümit Yaşar Kışla da katılırken kendisinin de artık  Samsun İl Koordinatörlüğü’nde görev yapacağını belirtti.

Program sonunda görevini devreden Emekli YEDAŞ İşletme Müdürü Ali Kemal Yılmaz’a yaptığı hizmetlerden dolayı plaket verilirken yeni İşletme Müdürü Niyazi Bilgi’ye görevinde başarılar dilendi.

Programda görevini devrettiğini ve artık Samsun İl Koordinatörü olarak görev yapacağını belirten YEDAŞ Ordu İl Koordinatörü Ümit Yaşar Kışla, Yılmaz’a yaptığı çalışmalar için teşekkürlerini sunarken şu şekilde konuştu;

YEDAŞ Samsun İl Koordinatörü Ümit Yaşar Kışla:

“Bu akşam bir aile yemeğinde bir araya geldik. Bu yemeğin anlam ve manası şu; Ali Kemal Bey 41 yıldır  bu sektörde ve 30 yıldır da işletme müdürü olarak görev yapmaktadır. Genç ve dinamik bir yapıyla bu güne kadar geldi. Ordu’da  bir organizasyon değişikliği oldu. Ordu İl Koordinatörlüğü görevini bende 9 yıldır sürdürüyorum ve artık bu görevi yakın mesai arkadaşım Selma Hanım’a devrediyorum. Bende bundan sonraki dönemde Genel Müdür olarak görevimi sürdüreceğim. Kemal Bey’in de Ünye’ye gerçekten büyük hizmetleri oldu.  Arkadaşlarımız bu veda yemeğini  Ünye’de organize ettiler, burada çok iyi bir ekip bırakıyoruz. Selma  Hanım’ın  liderliğinde Ordu’nun bütün ilçelerinde  eskisinden daha güzel bir şekilde görevlerini yapabileceklerinden kesinlikle eminim. Şunu da söylemek istiyorum YEDAŞ gerçekten çok sağlam ve güzel bir aile ve aynı zamanda  zor şartlarda görev alan bir işletmedir. Biz bu zorlu şartlarda hizmet yapmaya devam ediyoruz ve bunu başarıyoruz. Bunun sırrı  büyük bir aile olmaktır. Bir arada olmanın bir sinerjisi var ve dolayısıyla kötü ayrılık diye bir şey yoktur.  Arkadaşlarım bana da buradaki hizmetlerimden dolayı teşekkür ettiler. Yeni sorumlumuz Selma Hanımla beraber  burada devam edecekler, bizde genel müdürlükten destek vereceğiz. Ali Kemal Bey’e çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Sağlıklı ve mutlu bir şekilde görevini tamamladığını ve görevini artık Niyazi Bey’e devrettiğini belirten Emekli YEDAŞ İşletme Müdürü Ali Kemal Yılmaz konuşmasında şunları ifade etti;

Emekli YEDAŞ İşletme Müdürü Ali Kemal Yılmaz:

“Öncelikle Müdür Bey’in beyanlarından dolayı çok teşekkür ederim. Demek ki böyle güzel bir  itima bırakmışız,bu günlere gelmişiz ve bugün de ayrılmışız. Bu nedenle mutluyum ve sağlıklıyım. Bu yemek arkadaşlarımızla beraber mutlu olduğumuzun kanıtıdır. Bu nedenle çok  mutlu olduğumu ifade ediyorum.Ünye’de 30 yıllık süre sonunda bitirdiğim YEDAŞ’daki hizmetim sonucunda görevimi Niyazi Bey’e devrediyorum. Yaptığımız bir sürü hizmetlerimiz var anılarımız var. Bu nedenle hem hüzünlü hem sevinçli olduğum bir dönem yaşıyorum. Enerji hava ve sudan sonra gelen vatandaş için önemli olan bir iş kolu ve bu işi yapmayı elde ettik. Enerjiyi verdiğimizde vatandaşın mutluluğunu gördüğümüzde bizlerde onlar kadar mutlu oluyoruz. Ünye’de 30 yılı bitirdik ve alnımızın akıyla bu işi başardığıma inanıyorum. Sağlıklı ve sevinçli bir şekilde görevimi Niyazi Bey’e devrediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Ali Kemal Bey’den çok şey öğrendiğini ve bütün YEDAŞ ailesiyle Ünye için çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Yeni YEDAŞ İşletme Müdürü Niyazi Bilgi konuşmasında şunları belirtti;

Yeni YEDAŞ İşletme Müdürü Niyazi Bilgi:

“Ben elektrik elektronik mühendisiyim ve YEDAŞ ailesine 2011 yılında katıldım. İlk görev yerim Ünye olarak başladım. Ali Kemal Bey’le 3 buçuk yıl çalıştık. İlk işe burada şef olarak başladım. 3 buçuk yıl sonunda Fatsa İşletme Müdürü olarak Fatsa’da işe başladım. 2014 yılından itibaren 5 sene boyunca görevimi tamamladım. Ali Kemal Bey emekli olduktan sonra ben de Ünye’ye geldim ondan bayrağı devraldık. İnşallah bundan sonra daha güzel çalışmalara imza atacağız. Ali Kemal Bey’den çok şey öğrendik ona teşekkür ediyoruz. Biz elektrik olarak çok zor bir işte çalışıyoruz çünkü enerji ciddi bir iş ve iş sağlığı güvenliği açısından dikkat etmemiz gereken bir konudur. Bütün arkadaşlarla beraber Ünye için çalışacağız.” diyerek sözlerini tamamladı.

Programı düzenleyen Türkiye Teknikerler Birliği Ordu İl Başkanı Musa Kıranlı yaptığı konuşmasında şunları kaydetti;

“Hepimizin bildiği üzere öncelikle bizler birer aileyiz. Bu ailede olmaktan da gurur ve onur duymaktayız. Ve aile büyüğümüz olan Ordu il koordinatörümüz Sayın Ümit Yaşar Kışla, Samsun İl Koordinatörlüğü görevine, Ordu Teknik işler müdürümüz Sayın Selma hanım Ordu İl müdürlüğü görevine atanmıştır. Kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.

Yine Ünye İşletme müdürümüz, elektrik kurumu denilince akıllara gelen ilk isimlerden sayın Ali Kemal Yılmaz tam 41 yıl meslek hayatındaki hizmetini sonlandırmış ve yerine yine Fatsa işletme müdürü olan Sayın Niyazi BİLGİ görevlendirilmiştir.

Meslekte 41. Yılını dolduran Sayın Ali Kemal Yılmaz mesleğinde yaptıkları hizmetler ile kendisini zaten kanıtlamış ve bir çok ödüller almıştır ancak bugünün bir simgesi olarak bizlerde sayın müdürümüze mesleğinde göstermiş olduğu özveri ve gayretleri için teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında başarılar ve muvaffakıyet diliyoruz.

Sayın müdürümüze sağlıklı mutlu bir yaşam dilerken, mimar, mühendis, tekniker ve teknisyenler her biri endüstri ve sanayi ailesinin birer fertleridir. Birlikte çalıştıklarında başarı kendiliğinden gelecektir. Biz teknikerler olarak böyle düşünüyor ve böyle çalışıyoruz diyerek Fatsa İşletme müdürlüğü görevinden Ünye’mize atanan yeni işletme müdürümüze de hoş geldiniz diyoruz. Sayın müdürümüze İlçemizin aydınlığı için ulaşmak istediğiniz yeni düşlerinizin başlangıcı olmasını ve düşlerinizin gerçekleşmesi dileklerimizle, şimdiden yapacağınız hizmetleriniz için teşekkür eder, şükran ve saygılar sunarız. dedi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-