eskort samsun

ÜNYENETHABER

UMARIZ BİZ DEMİŞTİK DEMEYİZ

UMARIZ BİZ DEMİŞTİK DEMEYİZ
22 Nisan 2019 - 2:45

Ünye belediyesinde yönetim şekillenmeye devam ediyor. Sessiz veda sedasız şekilde boş olan başkan yardımcılığına Ahmet Şahin’in getirilmesinin ardından boş kalan diğer başkan yardımcılığı kadrosuna arayışların sürdüğü öğrenildi.

Bilindiği gibi,Ünye Belediyesinde Orhan Güler, Ali Kemal Mehel ve Ahmet Şahin yeni dönemde Başkan yardımcıları olarak görev aldılar.

Boş olan Ünye belediye başkan yardımcılığına bir kişi daha getirilecek. Ama ortada ismi dolaşan kişiyi duyunca şaşırdık mı?

Tabi ki hayır…

YAZDIKLARIMIZ BUGÜN ORTAYA ÇIKIYOR

Gelinen son noktada seçimlerden önce gazetemizde yayınladığımız ve üstüne basa basa belirttiğimiz Ünye’yi kim yönetecek haberlerimiz ile ilgi olarak zaman bizi haklı çıkaracak gibi görünüyor.Ve biz demiştik demek istemiyoruz.Yeter ki Ünye kaybetmesin…

BAŞKAN TAVLI  SÖZÜNÜ TUTACAK MI,YOKSA BOĞUN MU EĞECEK?

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı her fırsatta  ortak akılla Ünye’yi yöneteceklerini, alacakları kararların ve fikirlerin toplum nezdinde kabulünün kendileri için önemli olduğunu belirtmişti.

Biz de başkanın bu ifadelerine ve samimiyetine istinaden Ünye Belediye başkan yardımcılığı pozisyonuna ehliyet ve liyakat sahibi,toplumun her kesimini kucaklayan ,sadece kendi zümresinin onaylayacağı  değilde ,kamuoyunun benimseyeceği ismi getireceğini tahmin ediyor ve güveniyoruz.

ESKİ HESAPLAR GÜN YÜZÜNE ÇIKIYOR

Zira dünden bugüne kadar her adımı en ince ayrıntısına kadar hesaplayan, oturacakları koltukların hevesiyle  planlarını ilmik ilmik işleyerek hayata geçiren bazı güruhların istim üstünde olduğu da ayrı bir Ünye ve Ak parti gerçeğidir ve toplumun dinamitlerini bozacak büyük bir tehlikedir.

BAŞKAN TAVLI’NIN TECRÜBESİ BU PLANI BOZAR

Başkan Tavlı’nın ,Belediyenin ve ülkenin geçtiği zor sürecide göze alarak yandaş ve cemiyet kulislerine boyun eğmeyerek hareket edeceği düşüncesindeyiz.Zira sayın Tavlı bir kapıdan 2 kere girdiniz ,bırakında 3. kapınız başka olsun.

Unutmayın düşmez kalkmaz Allah’tır  yarın ne olacağı belli olmaz ,en azından gideceğiniz başka bir kapınız daha olsun…

Ve son olarak bizi yalancı çıkarın Ünye’yi kim yönetecek sorusuna,

ÜNYE’Yİ HALKLA BERABER  YÖNETECEĞİNİZİN HAMLESİNİ YAPIN…

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-